Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Marșul Lecturii revine cu o nouă ediție

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Marșul Lecturii revine cu o nouă ediție Share Marșul Lecturii revine cu o nouă ediție


Anul trecut, Festivalul Internațional de Carte Transilvania s-a deschis cu un eveniment inedit: Marșul Lecturii. După succesul avut la ediția anterioară, când o grămadă de oameni s-au plimbat până în Piața Unirii cu cărțile preferate la purtător, avem o presimțire că anul acesta va atrage și mai mulți iubitori de lectură. Ce trebuie să faceți ca să participați și voi? În 4 octombrie, alegeți o carte dragă din biblioteca personală, țineți-o undeva la vedere și îndreptați-vă spre sediul central al Universității Babeș-Bolyai, unde la 12.00 se dă startul marșului.

Prima zi FICT va continua cu o serie de evenimente unul mai fain ca altul, printre care vernisajul expoziției Nichita, azi de Mircia Dumitrescu, lansarea volumului de poezie mexicană contemporană La Espina en la Flor și a volumului de sonete Veghea și Somnul de Dinu Flămând și o lansare-recital dedicată Antologiei tinerilor poeți maghiari din România.

Ziua se va termina cu un concert-spectacol special dedicat cărții: Didi’s son, de trupa grecească Dirty Granny, faimoasă pentru spectacolele sale impresionante care complementează muzica și dansul cu elemente originale, cum ar fi teatrul de păpuși și animația. Didi’s son este un performance unic care folosește toate elementele de mai sus pentru a spune o poveste pe cât de întunecată, pe atât de distractivă și de interesantă. 

Dacă doriți să aflați mai multe despre prima zi a festivalului și să rămânești la curent cu toate evenimentele faine care se vor învârti în jurul lui, o puteți face aici: facebook.com/FestivalulDeCarteTransilvania. Citit plăcut!

marți 4 octombrie

12.00

UBB/Piața Unirii

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.