Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cotton Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cotton Club Share Cotton Club


Zile leneșe într-un bar istoric

Cotton Club e unul dintre cele mai cunoscute localuri obscure din Cluj. Suntem conștienți de contradicție, însă fostul club, actuală terasă de vară, există din antichitatea nightlife-ului clujean. Dacă vorbiți cu nativi, o să vă spună despre toate nopțile pierdute pe la ei, mai ales la rockotecile de cartier. Dacă vorbiți cu clujeni adpotați, o să vă spună despre petrecerile văratice cu muzică electronică organizate la Cotton de ani buni. Orice variantă alegeți, sigur o să auziți o poveste asemănătoare, a unui local de cartier cu ambiții modeste, dar al naibii de drăguțe, o terasă enormă, limonadă excelentă și multe halbe de nefiltrată. 

" "

Deși merge oricând o vizită, noi vă recomandăm serile curate de DJ. Pe terasa Cotton se strâng cei mai diverși oameni din underground-ul clujean la niște evenimente nonconformiste și prietenoase. Vă veți bucura de cocktail-uri pe muzică electronică excelentă importată de unii dintre cei mai apreciați DJ din oraș, care abia așteaptă să vină vara ca să se poată muta aici. 

Încearcă @ Cotton

Dacă nu aveți chef să beți chestii serioase, musai trebuie să încercați limonadele cu fructe. Sunt făcute cu fructe reale, nu siropuri, strivite și apoi acoperite cu o limonadă perfect de dulce-acrișoară. În caz că simțiți nevoia de aventuri nocturne, cereți o nefiltrată. Iar dacă nu credeți că vă ajunge, mai adăugați și o serie interminabilă de shoturi. 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută