Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Animația “World War Cup” are acum un trailer oficial!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Animația “World War Cup” are acum un trailer oficial! Share Animația “World War Cup” are acum un trailer oficial!


Scurtmetrajul de animație “World War Cup”, în regia lui Sebastian Cosor și produs de Mihai Mitrică prin Puls Digital Production și SAFE FRAME, și-a lansat astăzi, 21 iulie, trailerul oficial. Lansarea filmului este plănuită pentru luna decembrie a anului 2016, acesta urmând să intre în circuitul festivalier în 2017.

 “World War Cup” este o poveste despre regrete și amintiri care vindecă. Doi veterani de război se întâlnesc pentru a vedea impreună un meci de fotbal pe care amintirile lor îl transformă într-o adevărată confruntare pe câmpul de luptă. Cu regretul de a fi făcut în război o greseală de neiertat, cei doi se imaginează acum castigători pe terenul de fotbal, iar victoria le vindecă frustrările din tinerețe. Vocile care dau viață celor două personaje, în tinerețe (când sunt soldați), vor fi cele ale actorilor Tudor Chirilă și Andi Vasluianu.

Tot azi a fost lansată și piesa de pe coloana sonoră a filmului care poartă numele scurt metrajului și este semnată de trupa L.O.S.T. Melodia surprinde perfect atmosfera poveștii și traduce stările personajelor principale într-o muzică intensă si dinamica. Piesa care dă titlul filmului se poate descărca de aici ( https://UMRDD.lnk.to/WWCNe ).

Pentru mai multe detalii referitoare la stadiul producției scurt metrajului “World War Cup”, puteți accesa pagina de web a filmului: www.world-war-cup.com, dar și pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/wwcupfilm .

Link Trailer World War Cup: https://vimeo.com/175677479

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută