Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Glam Rock de vară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Glam Rock de vară Share Glam Rock de vară


Rochiile lungi sunt preferatele noastre în zilele toride de vară. Iar dacă acestea sunt albe şi realizate din materiale fluide şi comode, atunci sunt alegerea câştigătoare!

Ce ne facem însă dacă ziua lungă de vară se transformă într-o seră lungă de vară, care, de obicei, este una răcoroasă? Nu ezita să ai la tine o jachetă rock din piele ecologică, astfel ţinuta ta diafană de vară se transformă în una glam rock potrivită pentru o ieşire de seară.

Completează ţinuta cu o pereche de tenişi cu paiete! Ei bine, da… tenişii tăi pot deveni elemental central al unei ţinute de seară. În plus, te vei simţi comod şi în largul tău.

Optează pentru o ţinută glam rock atât pentru ieşirile de seară, cât şi pentru evenimentele de zi. Nu uita nici de ghetele şi cizmele de vară purtate cu rochiile tip lenjerie intimă sau de gențile cu ţinte asortate cu tenişi, jeanşi şi sacouri.

Articol de Andreea Scarlat

Fotografii de Valentin Ignat – Ignatii

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută