Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

O garderobă nouă cu bani puțini

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O garderobă nouă cu bani puțini Share O garderobă nouă cu bani puțini


Cu fiecare schimbare de sezon, se cere o reevaluare a garderobei noastre, din care să păstrăm la îndemână doar acele piese care mai pot fi purtate și să stabilim de ce mai avem nevoie pentru a fi în trenduri.

Trecerea la garderoba de vară nu trebuie neaparat să te coste o avere și poți arăta mereu ca și când ai purta haine noi, daca ții cont de cateva trucuri. Astfel, folosirea accesoriilor potrivite pot scoate o ținută din anonimat, adaugă ținutei tale o pereche de ochelari de soare și o geantă stylish și ești gata pentru o nouă zi. 

Cu toate acestea, e indicat ca pe timpul verii să alegi accesorii ușoare și haine din bumbac, in sau voal în care să te simți comfortabil.

Accesoriile potrivite

Un colier poate schimba complet aspectul unei ținute, la fel cum o pereche de pantofi poate scoate din anonimat un outfit. Nu trebuie uitate nici pălăriile care, pe lângă faptul că te protejează de soare, dau un aer chic sau casual ținutei, în funcție de modelul ales.

Recondiționarea hainelor vechi

Dacă ai în dulap o pereche de blugi decolorați sau sau rupți în genunchi ai putea foarte simplu să îi tai, să le scoți câteva franjuri și vei obține o nouă pereche de pantaloni scurți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută