Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Program și reguli de accces Megadeth

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Program și reguli de accces Megadeth Share Program și reguli de accces Megadeth


A mai rămas mai puțin de o săptămână până la unul dintre cele mai așteptate concerte de metal ale verii. Pe 13 iulie la Arenele Romane, fanii vor avea șansa de a cânta la unison, împreună cu Dave Mustaine, piese devenite legendare precum Symphony of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 sau Tornado of Souls. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai bun disc metal al anului 2016 – “Dystopia”, apreciat deja la scară largă de critici și fani.

“Sound-ul Megadeth renaște pe acest album, Dystopia” – Rolling Stones “Dystopia marchează un nou album clasic în discografia impresionantă a formației” – Outburn “Dystopia este o continuare excelentă a lui “Super Collider” în special pentru că demonstreaza că, după 30 de ani și 15 albume, Megadeth continuă să evolueze” – Loudwire

" "

Înainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scenă formația de oriental metal Myrath, precum și trupa românească de crossover folkcore metal, Dirty Shirt.

Biletele pentru Megadeth se pot achiziţiona în continuare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la prețul de 120 de lei, iar în ziua concertului vor putea fi achiziționate la prețul de 145 de lei.

Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet.

Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Posesorii de black ticket sunt rugați să folosească intrarea special amenajată pentru ei unde vor primi câte o bandană cu Megadeth, creată cu ocazia acestui eveniment, și câte un jeton special pe baza căruia își pot procura o băutură. Accesul la concert pentru cei care au black ticket se va face de la ora 18:00.

Accesul general pentru cei care dețin bilete normale va începe la 18:30.

Dirty Shirt vor da startul la ora 19:00, iar Myrath vor urca pe scena la 19:45.

De la 21:30, Megadeth vor transforma Arenele Romane într-o Dystopia oferind aproape 2 ore de muzică metal trăită la maximum.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces.

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele.

Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

În zona de eveniment produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton va fi de 7 lei.

Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock FM.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută