Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

The Hollywood Vampires @Romexpo [recenzie]

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Hollywood Vampires @Romexpo [recenzie] Share The Hollywood Vampires @Romexpo [recenzie]


Luni, 06 iunie, The Hollywood Vampires au concertat la Romexpo, în parcarea C. Evenimentul a fost singurul din Europa de Est și indiferent de motivul pentru care România a fost aleasă, cu siguranță toți am fost super bucuroși!

Cel mai în vogă grup al momentului este format din Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry, Robert DeLeo și Matt Sorum, nume grele și adorate de mii de fani. Biletele au avut prețuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

DJ Hefe a întreținut atmosfera, iar băieții de la Robin and the Backstabbers au pregătit publicul vreme de aproape o oră pentru concertul vampirilor. Acesta a început, așa cum ne și așteptam, cu un moment frumos, cu focuri de artificii care au umplut parcarea de la Romexpo cu zâmbete, aplauze și strigăte de bucurie. Astfel, deși au întârziat aproximativ o oră și jumătate, nimănui nu i-a mai păsat și toată lumea s-a simțit excelent.

Avem numai cuvinte de laudă pentru prestația de pe scenă, a existat interacțiune, a existat sunet bun, jocuri de lumini, artificii, o energie minunată care ne-a antrenat pe noi și pe toți ceilalți fani din public să cântăm timp de aproape două ore fără oprire!

„Declarațiile de dragoste” caracteristice lui Alice Cooper au ținut mâinile în aer în permanență: Now we want your ears, later we want your throats!/ To all my dead drugged friends: We drink and we drink and we drink and we die!

Așa am ascultat noi muzică bună de la The Beatles, Motorhead, The Doors, Led Zeppelin, The Who etc și am cântat, de abia vorbeam a doua zi. Nici nu ne doream altceva, ce-i drept!

Johny Depp, a cărui zi de naștere e pe 09 iunie a primit și o surpriză, un tort, pe care colegii l-au adus pe scenă, și un public semnificativ care i-a cântat Happy Birthday! Până la urmă, nu mulți se pot lăuda că i-au cântat La mulți ani! lui Johnny Depp!

Joe Perry a fărâmat și el o chitară spre deliciul fanilor, iar Johnny Depp și-a demonstrate măiestria prin solo-uri de excepție. A împărțit fanilor și pene de chitară, și le-a și mulțumit. Din păcate însă, momentul acesta nu s-a prea auzit din Normal Circle.

Una peste alta, a fost un concert reușit, memorabil, cu bis și interacțiune, iar vizita grupului a excelat din toate punctele de vedere, inclusiv pe rețelele de socializare, unde au postat încă de joi, de când au ajuns în România, fotografii și opinii. Concertul s-a încheiat după un bis minunat, așa cum a și început: cu focuri de artificii și baloane!

Ne-a plăcut! 

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM și PRO Cinema.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută