Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Campionatul European de Fotbal se vede mai bine de pe terasa Grand Combo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Campionatul European de Fotbal se vede mai bine de pe terasa Grand Combo Share Campionatul European de Fotbal se vede mai bine de pe terasa Grand Combo


Terasa Grand Combo se transformă, pentru o lună, în loja suporterilor români la Campionatul European de Fotbal 2016. Pe toată perioada competiției, aceasta va fi locul de întâlnire al fanilor fotbalului adevărat, susținând nu doar difuzările de meci, ci și o serie de activități tematice.

Anul acesta, Franța va fi gazda Campionatului European UEFA, fiecare dintre meciurile jucate la Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nice, Paris, Saint-Denis, Saint-Étienne și Toulouse putând fi urmărit în direct pe unul dintre ecranele amplasate special pe terasa Grand Combo. Mese de fussball și consolele Xbox vor susține atmosfera competiției, provocând echipele de suporteri la meciuri virtuale și indoor, iar o serie de meniuri special gândite pentru această ocazie desăvârșesc experiența fotbalului profesionist.

„Fiecare element de design a fost gândit pentru a face din terasa Grand Combo un loc versatil, servind drept cadrul ideal pentru orice tip de eveniment, departe de tumultul orașului. Campionatul European de Fotbal este exact genul de activare care exploatează toate posibilitățile acestui loc, de la configurație și decor, până la delicioasa bucătărie în stil american și întreaga plajă a oportunităților de entertainment. Avem convingerea că acest loc este pe măsura Campionatului, capabil să ofere suporterilor cea mai bună experiență a meciului de dincolo de ecran”, a declarat Simona Manea, EBU Marketing Director.

Grand Combo, situat la ultimul etaj al Băneasa Shopping City, este un restaurant cu specific american, reunind un diner, o zonă dedicată jocurilor și singura terasă amenajată pe acoperișul mall-ului. Toate acestea îl transformă în locul perfect pentru reuniuni cu prietenii sau teambuilding-uri, cu oferte adaptate fiecărei ocazii.

Mai multe informații despre Grand Combo sunt disponibile pe grandentertainment.ro/grand-combo.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută