Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Serile animate care te inspiră: Școli de Vară în Iunie la Fundația Calea Victoriei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Serile animate care te inspiră: Școli de Vară în Iunie la Fundația Calea Victoriei Share Serile animate care te inspiră: Școli de Vară în Iunie la Fundația Calea Victoriei


Aventurează-te în serile lungi și răcoroase de vară în domenii seducătoare, pentru a descoperi noi perspective asupra realității: numerologia, improvizația, astronomia, mindfulness, civilizația europeană sau povestile marilor doamne ale României.

Bucură-te de seri cu întâlniri memorabile la Școlile de Vară de la Fundația Calea Victoriei, în casa dintr-un cartier cochet din Bucureștiul lui Eliade, pe strada Popa Soare nr. 40.

Deschidem programul nostru estival cu următoarele Școli de Vară:

Coach, care te va ajuta să afli secretele și simbolistica numerelor, care sunt vibratiile unor cifre și cum putem folosi aceste informații în favoarea noastră.

susținut de Alexandru Pribeagu, actor pasionat, talentat și expresiv. Participă la acest curs și dezvoltă-ți limbajul corpului și invată cum să citești mesajele ascunse în gesturile celor din jur.

coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Explorează cerul înstelat de vară, descopera povestile planetelor și urmărește miscările corpurilor cerești.

de Anca Coman, trainer pasionat de Mindfulness. Explorează un nou mod de a percepe realitatea, inițiază-te în arta de a trăi conştient pentru a ști cum să fii în armonie cu tine şi cu lumea exterioară.

iulie), susținut de Monica Neațu, charismatic istoric și cercetător al mentalităților. Descifrează istoria cotidiană și marile aventuri ale spiritului european, admirând 50 de opere celebre create în 14 secole: minunate picturi, mozaicuri, tapiserii, fresce și monumente de arhitectură.

istoric pasionat de secretele Bucurestiului. Inspiră-te din poveștile unor doamne inteligente și curajoase din secolele XIX și XX, celebre în țara și în străinătate, modele și muze pentru doamnele din zilele noastre.

Pentru detalii și informații vizitează site-ul Fundației Calea Victoriei: www.fundatiacaleavictoriei.ro, sau sună la 0735 863 846/ 021-321.30.2.

Înscrieri la contact@victorie.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută