Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Ultimele detalii despre Bucharest Gourmet Festival!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultimele detalii despre Bucharest Gourmet Festival! Share Ultimele detalii despre Bucharest Gourmet Festival!


Vineri, 3 iunie, începând cu ora 11:00 AM se deschid porțile celui mai complex eveniment dedicat culturii gastronomice: Bucharest Gourmet Festival!

În primul weekend din luna iunie, Capitala va găzdui cea dintâi ediție a celui mai important eveniment dedicat culturii gastronomice și artei gustului, care va avea loc în zona Drive-în din Băneasa Shopping City.

Prezentat de Digi 24, Digi FM și Digi Life și susținut de Electrolux, festivalul va include zone principale că: Street Food, Fine Dining & Urban Contemporary, International Cuisine, Romanian Gastronomy și Barbeque. Pe lângă acestea, vor exista și alte spații tematice, precum: Ice Cream & Sweets Corner, World of Beers, Deli Market, Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge etc. Lista completă a vendorilor prezenți în festival o regăsiți în link-ul final.

Bucharest Gorumet Festival va începe vineri, 3 iunie, începând cu ora 13:00, continuând până la orele 23:00. Sâmbătă, 4 iunie, porțile festivalului se vor deschide la ora 11:00 dimineața, urmând a fi permis accesul până la 23:00. În ultima zi de festival, duminică, 5 iunie, vizitatorii se vor putea bucura de suprizele din cadrul evenimentului începând cu ora 11:00 dimineața, până la orele 21:00. Mai mult, cu Electrolux, surprizele se țin lanț la Bucharest Gourmet Festival. Vineri aceștia au pregătit Gourmet Hours, oferind intrare liberă la festival între 13:00 și 15:00, iar sâmbătă și duminică Gourmet Brunch, între 11:00 și 12:00, tot cu intrare liberă.

Festivalul va include și două scene live: Cooking Stage (Electrolux Gourmet Arenă) și Music Stage.

La Electrolux Gorumet Arena se vor desfășura o serie de momente de live-cooking pregătite de chefi și personalități culinare, MC-ul fiind Valos Kalos, Entuziast culinar și gurmand desăvârșit, inițiatorul proiectului PopUp Dinner București www.popupdinner.ro, prima cină mobilă din România, consultant în domeniul HoReCa și partener al mai multor proiecte culinare din București. Programul complet al scenei îl regăsiți în link-ul final.

Live Music Stage va oferi publicului prezent la Bucharest Gourmet Festival câteva dintre cele mai interesante proiecte live locale, începând cu Subcarpați, într-o variantă electro-acustică și Urma, care vine la Bucharest Gourmet Festival cu o abordare inedită, o îmbinare a genului alternativ cu cel clasic, cu ajutorul aranjamentelor semnate de Simona Strungaru. Toulouse Lautrec a ales să-și închidă turneul de promovare a albumului “Dejun în iarbă” la Gourmet Festival, iar alături de set-up-ul obișnuit, pe scenă vor avea și un violoncel. YellLow ne asigură doza de electro, alternative, groovy și un pic de rock. După ce au intrat pe frecvențele radiourilor alternative din Canada și Statele Unite ale Americii, We Singing Colors își aduc indie-pop-ul la București. JAZÚ înseamnă Ioana, Florin, Mandela, Gajol, Bogdan și Alexandru, iar împreună vor delecta publicul de la Bucharest Gourmet Festival cu un mix de funk, soul și bossa nova, în timp ce Helen își aduce proaspăt lansatul EP, “In Another Place”. Și, nu în ultimul rând, Breeze o să ne încânte cu jazz și brasil electro. Programul, pe zile, de la scenă de muzică live este:

Vineri:
JAZÚ
We SingingColors
Toulouse Lautrec

Sâmbătă:
Helen
YellLow
Subcarpați

Duminică:
Breeze
Urma

În pauzele dintre concertele live, atmosfera va fi întreținută de cei doi DJ, Amon și Fanas.

La Bucharest Gourmet Festival nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere.

Plata în cadrul festivalului se va face cu carduri RFID contactless, oferite de Banca Transilvania. Sistemul contactless este ideal pentru publicul care dorește să experimenteze cât mai multe dintre locațiile din cadrul festivalului, salvând timp și limitând eventualele cozi.

Ultimele bilete de acces la Bucharest Gourmet Festival rămase disponibile pot fi achiziționate online pe www.gourmetfestival.ro și www.myticket.ro, la prețurile de 15 lei pe zi și 30 de lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival, la care se vor adaugă 2 lei reprezentând comisionul de ticketing și procesare. Copiii sub 14 ani însoțiți de părinți vor avea acces gratuit. Biletul de o zi va permite o singură intrare la festival. Dacă doriți să părăsiți zona evenimentului și decideți să va întoarceți mai târziu, va trebui să achizițonați un alt bilet. Abonamentul pe cele trei zile de festival include număr nelimitat de intrări în spațiul destinat Bucharest Gourmet Festival. Odată atinsă capacitatea maximă a locației, se va restricționa accesul în interiorul spațiului de festival.

Facebook: https://www.facebook.com/gourmetfestivalromania

Site oficial: www.gourmetfestival.ro

Link bilete: http://gourmetfestival.ro/bilete.html

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută