Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Sibiul contrastelor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiul contrastelor Share Sibiul contrastelor


Sărim toți de fund în sus când auzim comparații cu ”miticii din București”, ”oltenii șmecherași” sau ”moldovenii bețivi”.

Noi ne mândrim cu cel mai mare festival de teatru din România și al treilea din lume dar nu vedem că suntem singurul oraș din țară unde cea mai mare sală de spectacole este închisă de mai bine de jumătate de an.

Ne lăudăm cu cea mai mare competiție ciclistă din România și una dintre cele mai importante din Estul Europei dar băgăm sub preș cele peste o sută de străzi din pământ din oraș. Iar drumurile județene le asfaltăm la hectar, să iasă cifră rotundă în campanie.

Le-o retezăm scurt sudiștilor când le spunem că avem peste 80 de km de piste de biciclete, dar toată lumea tace când cifrele arată zeci de morți și răniți pe ele pentru că sunt prost făcute.

Ne mândrim când apărem în presa din SUA cu cel mai mare și frumos muzeu în aer liber din Europa și poate din lume, dar călărim toate aleile, bordurile, șanțurile și spațiile verzi cu mașinile când mergem în Dumbrava. Cine e prost să meargă cu autobuzul?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută