Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Școala „VoiFi Mămică” îi sărbătorește pe copii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Școala „VoiFi Mămică” îi sărbătorește pe copii Share Școala „VoiFi Mămică” îi sărbătorește pe copii


Distracție, bună-dispoziție, concursuri și premii, asta oferă școala „VoiFi Mămică” în parteneriat cu DANINA LINE.

Copii și părinți, bunici, surori sau frați sunt protagoniștii acțiunii organizată de Ziua Internațională a Copilului. Vor avea loc concursuri de mers pe bicicletă, trotinetă, șotron, sărit coarda, desene pe asfalt. Nu lipsesc nici competițiile pe echipe, din care fac parte un copil însoțit de un membru al familiei, urmărindu-se promovarea „muncii”
în echipă.

PUNCT DE COLECTARE JUCĂRII

Organizatorii vor să dea acțiunii și o tentă socială. Astfel, pe esplanadă va fi amenajat și un punct de colectare de obiecte pentru copii a căror soartă nu este foarte darnică.

„Copiii și părinții sunt rugați să aducă jucării și rechizite pentru micuții mai defavorizați, a căror mame au decis să nu renunțe la ei în pofida situației materiale precare și să apeleze la avort”, Alexandra Hlade, inițiatoare proiectului.

„VoiFi Mămică” este o școală pentru viitoare mămici și tătici, unde cursul este structurat în 7 module ce se  vor desfășura pe parcursul a mai multe săptămâni.

Principalele subiecte discutate sunt: trimestrele de sarcină, travaliul și nașterea, îngrjirea nou-născutului și a sugarului, alaptarea și somnul bebelușului. Informații pot fi aflate www.voifimamica.com sau la telefonul dedicat acestui proiect 0770MAMASV (0770 62 62 78).

PREMII ȘI VOUCHERE OFERITE DE DANINA LINE

Danina Line, partener al proiectului oferă câștigătorilor premii și vouchere pentru cumpărături din magazinul aflat în Iulius Mall Suceava, la etaj, în zona cinematografului. Hăinuțele marca NAN by Danina Line ( brand 100% românesc) destinate copiilor de la 0 la 10
ani, fetițe și băieți, s-au impus de-a lungul timpului prin calitatea deosebită a materialelor, 100% naturale, printrun design ce impune mărcii modele moderne, vesele, trendy, haioase, cu imprimeuri unice dar și prin raportul calitate preț excelent.

Nu în ultimul rând, începând cu 2014, DaninaLine este singurul producător român care deține licența de a produce hăinuțe Disney. „Modele sunt, deasemenea, creații proprii, dar personajele care înnobilează produsele sunt cele cunoscute din desenele
animate”, Carmen Tîrcolea.

Unde: Esplanada Casei de Cultură Suceava
Când: 1 iunie
Ora: 17:30

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.