Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

TIFF ajută oamenii să crească

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TIFF ajută oamenii să crească Share TIFF ajută oamenii să crească


TIFF, TIFF, TIFF – Crăciunul din vară al cinefililor români. Venind în Cluj ca o adolescentă încă dezmeticită și indecisă, am aterizat ca musca în lapte la ediția din 2012, știind despre arta cinemaului cam cât știe orice om care se mai uită din când în când la un film. Flash-forward patru ani mai târziu, timp în care am realizat că a lucra (cum-necum) în această lume este foarte probabil vocația mea.

Știu că sună oleacă cam siropos, dar festivalul acesta m-a ajutat pe mine și pe nenumărați alți oameni să crească – cumva sau altcumva, fiecare om care a trecut pragul unui cinema în timpul festivalului n-a plecat acasă la fel. Ori a văzut un film care l-a ajutat să privească ceva mai bine în interiorul său, ori unul care i-a împins la limite concepțiile despre lume, sau pentru că a cunoscut întâmplător pe cineva care va ajunge să-I schimbe viața.

Așa că fie că veniți pentru producțiile românești, fie pentru dramele europene sau pentru dubioasele japoneze de la miezul nopții – TIFF-ul este o experiență de neratat. Așa cum și el a crescut din ce în ce mai mare și a schimbat fața Clujului, alături de el s-au făcut mari și oamenii care i-au fost alături. Ne vedem acolo!

Flavia Dima, TIFF Blog

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.