Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Momente de poveste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Momente de poveste Share Momente de poveste


Vara se instalează în oraș. După câteva săptămâni puțin spus capricioase, în care zilnic ne-am întrebat cu ce să ne îmbrăcăm, dacă să luăm umbrele cu noi și dacă ne putem baza pe câteva ore însorite în parc sau pe o terasă, soarele s-a hotărât să rămână cu noi, pe bune.

O asemenea schimbare merită cinstită, iar noi credem că singurul loc în care poate fi sărbătorită cum trebuie e în grădina de vară Livada, locul cel mai potrivit pentru momente estivale magice. Copacii și mesele sunt răsfirate prin curte astfel încât la orice masă te așezi ai parte de o experiență intimă, chiar dacă mai sunt și alți clienți pe lângă tine, iar verdeața luxuriantă care le înconjoară nu are cum să nu îți aducă un zâmbet imens pe față. Și dacă ziua te simți mai degrabă la un picnic decât la un restaurant, seara, când se aprind luminițele licăritoare din copaci, atmosfera devine una de poveste, parcă scoasă dintr-un basm din copilărie.

Cu toate acestea, atmosfera, oricât de magică ar fi ea, nu ar fi aceeași fără mâncarea delicioasă și vinurile fine, demne de un adevărat festin. Mai ales când intră  în discuție rețetele gândite de Chef Patrizia Paglieri. Spaghetele nero di seppia cu fructe de mare, salata cu avocado, ouă de prepeliță și somon și dorada în sos mediteraneean cu cartofi dulci sunt printre favoritele noastre și reprezintă un mod perfect de a începe sezonul estival: preparate ușoare, văratice, pline de arome înnebunitoare.

O grădină de poveste, mâncăruri și vinuri fine, muzică bună, acestea sunt ingredientele ideale pentru a da stratul unei veri idilice, plină de momente magice, la Livada!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.