Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cafea, smoothies & dulciuri decadente

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cafea, smoothies & dulciuri decadente Share Cafea, smoothies & dulciuri decadente


Deși am descoperit Gérôme de ceva vreme (descoperit e mult spus, având în vedere că localul este situat în Piața Unirii, taman în buricul târgului), cumva ne-am dorit să-l ținem pentru noi. N-am prins până acum cozi sau aglomerație, situație foarte propice oricărui egoist în ale servirii, mai ales când e pe fugă. Însă acum că am ajuns să-l cunoaștem destul de bine, nu mai putem evita să împărtășim experiența.

 

Văzut de afară, în ciuda desingului cochet și brandingului fain, cafeneaua/magazinul de ciocolată și alte bunătăți poate părea doar încă un local pentru cafea și patiserii. Însă o dată ce-i treceți pragul, o să vă găsiți într-o lume total diferită față de cea pe care-o cunoașteți în materie de cafele to go și gustări. În primul rând, pe lângă sortimentele de-a dreptul decadente de cafea caldă și rece (premiul I se acordă frappeccino-ului cu ciocolată), o să dați și peste niște smoothies sănătoase, delicioase și răcoritoare cu un gust unic în oraș (aici câștigă cel de kiwi). Apoi, uitați de patiserie, pentru că aici accentul se pune pe torturi, cupcake-uri, cookies și ciocolată daneză, care ar putea da pe spate și pe cel mai fițos mâncăcios – recomandăm un cookie chewy sau un cupcake cu ciocolată, cocos și fulgi de zmeură. Cu asemenea produse, nu e de mirare că Gérôme e una dintre cele mai plăcute surprize în materie de localuri de anul ăsta. E musai să-i vizitați oricând ajungeți prin centru.

Piața Unirii 14

0773 954 074 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.