Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și apropierea iminentă a verii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și apropierea iminentă a verii Share Zodiile și apropierea iminentă a verii


Berbec

Pentru tine, această perioadă este prielnică iubirii pasionale, romantice și generatoare de fluturi în stomac. Senzualitatea se manifestă cu mare forță, spre deliciul și plăcerea partenerului de cuplu. Love is in the air, însă nu uita că trebuie să mai revii, din când în când, și cu picioarele pe pământ!

Taur

Sănătatea este pe primul loc pentru tine. Ai un tonus foarte bun și te gândești serios să te apuci de un sport sau, dacă îl practici deja, să îl duci la următorul nivel: mai mult antrenament, o dietă mai echilibrată care să-ți aducă beneficii atât pentru corp, cât și pentru suflet.

Gemeni

Cel mai bine îți merge din punct de vedere financiar. Fie că este vorba despre o investiție valoroasă și avantajoasă, despre o nouă propunere de colaborare sau o nouă provocare pe plan profesional, lucrurile merg în cea mai bună direcție pentru tine. Foarte mult te ajută abilitățile de comunicare.

Rac

Vara te prinde oriunde, numai acasă nu. În această perioadă, te miști mult, ai tot felul de întâlniri de afaceri sau personale, ești activ. Faci de toate și stai foarte puțin pe acasă. Acest stil de viață îți va aduce multe beneficii, însă te sfătuim să-ți echilibrezi lucrurile în viață, pentru a nu suferi pe alte planuri.

Leu

Lucrurile s-au mai liniștit în viața ta sentimentală. În sfârșit, poți să răsufli ușurat și să te relaxezi. Comunicarea cu partenerul de cuplu este din ce în ce mai bună și se pare că iubirea este mai înfloritoare ca oricând. Profită din plin de aceste momente frumoase pentru a-ți încărca bateriile!

Fecioară

Ai energie şi autoritate, te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Urmăreşti avansarea, onorurile şi câștigurile financiare, dar te atrag deopotrivă călătoriile, explorarea, aventura. Călătoriile în străinătate îți sunt favorabile iar oamenii pe care îi vei cunoaște aici îți vor fi parteneri de încredere.

Balanță

A venit momentul să faci un efort mental susținut: să te apuci de scris lucrarea aceea la care te gândești de atâta timp, să începi studiul unei limbi străine, să înveți pentru un examen pe care l-ai tot amânat sau să te apuci de un sport al minții. Aceast perioadă este favorabilă activităților intelectuale.

Scorpion

Apropierea verii te îndeamnă spre introspecție. Cel mai avantajos ar fi să te orientezi către studiul unor subiecte care te pasionează, să înveţi să discuţi sincer şi onest cu cineva apropiat despre ceea ce te frământă sau să încerci să-ţi însuseşti câteva tehnici de relaxare mentală.

Săgetător

„Consecvența” este cuvântul cheie al acestei perioade. Deși pare că unele proiecte nu duc nicăieri, sfatul nostru este să te concentrezi pe obiectivele pe termen lung, să cauți luminița de la capătul tunelului, care sigur există. Cel mai avantajos pentru tine este să te implici doar în proiecte de lungă durată.

Capricorn

Se poate să te tenteze ideea de a adera la un curent de gândire anume, spiritual sau religios. În cazul acesta, trebuie să-ţi păstrezi raţiunea şi să te fereşti de mentorii lipsiţi de onestitate şi de falşii guru, care încearcă să-ţi imprime convingeri dubioase, manipulându-te cu concepte frumoase dar găunoase.

Vărsător

Cariera ta pare să treacă printr-un proces de reorganizare sau de resetare a obiectivelor. Te întrebi cu sinceritate dacă te mai regăsești în ceea ce faci în prezent și, în cazul în care răspunsul este negativ, te gândești serios să iei măsuri. Nu mai vrei să faci compromisuri în această parte importantă a vieții tale.

Pești

Prezinți un interes crescut pentru mistere. Te interesează din ce în ce mai mult domenii precum ocultismul, istoriile secrete și acţiunile detectivistice, sau vrei să descifrezi enigmele psihicului uman. Poţi accede cu uşurinţă la informaţiile dorite şi chiar la unele la care ajunge doar puţină lume.

Adaptat după www.eastrolog.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută