Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Programul – Fii Activ- Fii Sănătos, Move Week Piatra Neamţ!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Programul –  Fii Activ- Fii Sănătos, Move Week Piatra Neamţ! Share Programul –  Fii Activ- Fii Sănătos, Move Week Piatra Neamţ!


În week-end-ul 27-29 Mai la Curtea Domnească din Piatra Neamț  bucură-te de mișcare, participă la demonstrații de fitness, zumba, karate, dans, află informații importante despre nutriție și sănătate. În plus vei avea ocazia să îți măsori tensiunea și vei afla cum să acorzi primul ajutor. Manifestarea Fii Activ – Fii Sănătos face parte din programul extins al Săptămânii Mişcării. „Move Week” un eveniment anual la nivel european, şi care promovează beneficiile activităților fizice și ale sportului.

Vineri 27 Mai

Pentru ziua de vineri copii de la Școala nr 8 te vor încânta cu demonstrații pe bicicletă iar Clubul Ecoturistic Iacomi și Salvamont Neamț îți vor oferi informații despre mersul pe munte, echipament dar și noțiuni de prim ajutor. Tot în ziua de vineri vei putea afla de la Centrul Antidorg cum să ai un stil de viață sănătos iar cofetaria ARawMatique îți aduce “dulciuri” deosebite, toate raw-vegane.

Masa Critică ediția din Mai are plecarea din fața Teatrului Tineretului de la ora 18.00. Surpriza din această lună vine pentru micii pasionați de bicicletă, cu vârsta între 6 și 14 ani pe care îi invităm la concursul “Micul Biciclist”. La final, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori. 

Sâmbătă 28 Mai

Sâmbătă, tot pe platoul Curții Domnești ești invitat la dans – zumba, latino, dans popular, aerobic și fitness. Toate mișcările îți vor fi prezentate de profesioniști: Anna Spa, Codrii Neamțului, Mișcarea de Piatra. Dacă simți că ritmul crește îți poți verifica tensiunea arterială gratuit sau te poti relaxa învățând tehnici de prim ajutor de la Școala Postliceală Sanitară. Mai poți vedea demonstrații pe role iar seara se încheie cu Karate Tradițional oferit de C.S. Kaminari.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută