Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Doppio Zero, pizza made in Italy

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doppio Zero, pizza made in Italy Share Doppio Zero, pizza made in Italy


De curând, am avut parte de una dintre cele mai fericite experiențe culinare: pizza de la Doppio Zero. Auzisem de la prieteni despre acest local și, într-o sâmbătă însorită, i-am trecut și pragul și am rămas fascinată de gustul mâncării, dar și de gusturilor celor ce au amenajat interiorul.

Rafinamentul culinar al bucătăriei italiene

Gustul autentic al specialităților Doppio Zero este obținut prin îmbinarea ingredientelor naturale și bine alese, originare din Italia. Pizza este pregătită în cuptoare special create pentru a păstra savoarea și aroma ingredientelor. Cuptorul rotativ pe lemne Marana Forni asigură o coptură uniformă într-un timp foarte scurt, de maxim 3 minute.

Doppio Zero este locul perfect pentru a îmbina experințele culinare deosebite cu momentele de neuita petrecute alături de cei dragi.

Un meniu cu peste 50 de sortimente de pizza

Eu am încercat pizza Doppio Zero care, de altfel, este specialitatea casei și cel mai mult mi-a plăcut că are exact atâtea ingrediente câte ar trebui să aibă o pizza bună. Chiar și după ce mănânci o pizza întreagă, nu te simți ca și cum n-ai mai putea să te ridici de la masă. E posibil chiar să-ți dorești să încerci și un desert.

În meniul de la Doppio Zero sunt peste 50 de sortimente de pizza, salate mediteraneene și deserturi celebre pregătite după rețete originale italiene.

Decor original și prietenos

Mi-a plăcut foarte mult interiorul. Este colorat și amenajat cu foarte mult bun gust și originalitate. Mult lemn, multe tablouri, corpuri de iluminat creative și chelneri cu zâmbetul pe buze.

Da, mi-a plăcut foarte mult la Doppio Zero. Cred că mi-am găsit cel mai nou local preferat din Iași!

Locul de joacă preferat al copiilor

În timp ce părinții savurează masa în liniște și se bucură de gustul autentic italian al preparatelor, copiii se joacă în voie și în siguranță în spațiul special amenajat pentru ei. Cei mici se vor bucura de leagăne, trambulină, topogane și, mai ales, de spațiul verde din curte.

Terasa de vară vă oferă posibilitatea să îi supravegheați îndeaproape și să vă bucurați în același timp de pizza, salate și deserturi gustoase și aromate. Redescoperă bucuria ieșirilor în oraș împreună cu toată familia la Doppio Zero!

Utile: www.doppiozero.ro

Articol de Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.