Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Anul acesta, la Balul de la Castel, călătorești în 5 orașe ale lumii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anul acesta, la Balul de la Castel, călătorești în 5 orașe ale lumii Share Anul acesta, la Balul de la Castel, călătorești în 5 orașe ale lumii


Prin cea de-a cincea ediție a evenimentului Balul de La Castel, sunteți invitați să începeți o călătoriefascinantă în 5 orașe spectaculoase ale lumii: Paris, Barcelona, Veneția, Las Vegas și Tokyo.

METROPODISEEA, tema din acest an a Balului, este o descoperire simbolică a lumii și a sinelui, ce va începe în seara zilei de 15 iunie. O aventură în care te vei însoți cu arta, frumosul și generozitatea.

Balul de la Castel sprijină copiii și tinerii aflați în dificultate

Balul de La Castel, cel mai așteptat eveniment filantropic din regiunea Moldovei, are loc pentru al cincilea an consecutiv la Iași, în beneficiul copiilor și tinerilor aflați în dificultate asistați de Fundația Serviciilor Sociale Bethany.

Scopul evenimentului din acest an este de a mobiliza comunitatea, atât mediul de afaceri, cât și persoane fizice, alături de programele Bethany dedicate copiilor și tinerilor în dificultate din Iași și din regiunea Moldovei: programul integrat de terapie recuperatorie în cadrul căruia, anual, aproximativ 40 de copii cu afecțiuni motorii și neuro-motorii beneficiază de recuperare personalizată gratuită; programul de burse prin care 20 de tineri din mediul rural beneficiază de sprijin financiar și de sesiuni de dezvoltare personală și profesională; programul de consiliere dedicat tinerilor aflați în situații dificile din punct de vedere emoțional prin care specialiștii Fundației îi ajută, prin ședințe de consiliere și terapie, să depășească aceste probleme.

Horia Brenciu și HB Orchestra – invitatul special al Balului

Invitații speciali ne vor purta într-o călătorie imaginară deosebită prin momente artistice de muzică și dans spre cele 5 destinații. Balul de La Castel va deveni un eveniment spectacol prin prezența electrizantă a artistului Horia Brenciu și HB Orchestra.

Licitație caritabilă

Opere de arta aparținând unor artiști de renume sau la început de drum, obiecte de colecție sau experiențe surpriză vor putea fi licitate în seara de 15 iunie. Toate poartă semnificații neprețuite și ne vor plimba, prin simbolistica lor, în cele cinci orașe fascinante.

Utile: www.baluldelacastel.bethany.ro

Articol de Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută