Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Stay True To The Real You @Teatrelli

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stay True To The Real You @Teatrelli Share Stay True To The Real You @Teatrelli


creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București organizează vineri, 27 mai 2016, ora 18:30, evenimentul Stay True To The Real You, la Sala Teatrelli și la Galeria creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7. Evenimentul generează întrebări identitare sub forma unui performance artistic musical / grafic și invită publicului la procese de auto-analizare și cunoaștere de sine.

Live music performance

Silviu Pașca și Vladimir Coman Popescu prezintă Are You Anywhere, proiect care include un album de 12 cântece, care sar din gen muzical în gen muzical, combinând muzica electronică, sunete sintetizate, instrumente acustice și elemente melodice făcute din înregistrări cu scaune de metal, pahare de plastic și bucăți de hârtie rupte, printre altele.

Vernisaj – Stay True

În cadrul evenimentului, în Galeria creartAlina Daniela Nicu vernisează expoziția „Stay True”, o colecție eclectică de lucrări, realizate printr-o combinație complexă de tehnici de pictură digitală. Stilul ei de desen variază de la lucrări minimaliste compuse cu mare grijă, pentru ca fiecare linie, lumină și umbra folosite să aibă un impact puternic.

Performance – live drawing

Robert OBERT, absolvent al Universității Naționale de Arte București, este ilustrator și graphic designer, iar în prezent este responsabil pentru vizualul HaHaHa Production. Robert nu și-a lasat pasiunea pentru arte deoparte, publicând până în prezent și 3 albume de bandă desenată și fiind co-autor la o serie de murale ce vor fi incluse într-un album denumit „Best Romanian Street Art”. Acesta va susține o sesiune de tip performance-live drawing în cadrul evenimentului.

Parteneri media: Radio România București FM, Radio România Muzical, Radio România Cultural, Blitz TV, Zile și Nopți, Orașul Meu, România Pozitivă, Calendar Evenimente, Dor de Ducă, IQool, PR Wave

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută