Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul ANCORA ”ancorează” cu pași reprezi!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul ANCORA ”ancorează” cu pași reprezi! Share Festivalul ANCORA ”ancorează” cu pași reprezi!


Sfârșitul primei ediții a Festivalului Concurs de scurtmetraje ANCORA se apropie cu pași mărunți dar repezi, prin urmare, prima etapă a concursului, cea de înscriere, s-a încheiat. Scurtmetrajele înscrise în competiție sunt oferite juriului spre analiză și deliberare iar cele mai reprezentative creații artistice vor fi nominalizate în cadrul Festivalului. 

Tinerii plini de entuziasm și energie au realizat scurtmetraje cu diferite teme de promovare, susținând ideea acestei ediții: Tineri, motor, acțiune! Sfaturi de la tineri pentru tineri!.
Lista cu cei nominalizați în cadrul Festivalului ANCORA va fi afișată în curând.

Festivalul ANCORA și decernarea premiilor va avea loc vineri, 27 mai 2016, orele 18:00, la Colegiul ”Sfântul Nicolae”, unde vă invităm alături de noi să vizionăm scurtmetrajele calificate în finală.
Pentru detalii puteți accesa pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/festivalconcursancora sau pe www.colegiulsfantulnicolae.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută