Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cele mai tari evenimente din weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cele mai tari evenimente din weekend Share Cele mai tari evenimente din weekend


Tuber@ The Shelter

Rock instrumental grecesc

Tuber este o trupă de rock instrumental din Grecia, compusă din frații Yannis Gerosthathos și Nikos Gerosthathos, Paris Fragkos și Yannis Artzoglou. S-a născut și a crescut într-un loc însorit, în sudul Greciei, pe o insulă numită Creta. Se ascundeau de soare, jam-uind în colțuri și studiouri întunecate, cântându-și muzica prin peșteri pline de pietre. După ce s-au mutat în nord, sunetele au devenit ceva mai ușoare, deoarece a început să le fie dor de căldură. Întunericul vânat în vremurile calde și lumina căutată în zonele ceva mai reci s-au lovit și s-au transformat într-o muzică echilibrată, născută din improvizație și instinct. În aceeași perioadă au început și să experimenteze, creând compoziții care îmbină diverse stiluri și influențe din zone la fel de diverse. De ceva vreme flirtează cu acorduri psihedelice și sunete romantice, care se contopesc într-o serie de piese atmosferice, pe alocuri romantice. Oricum o fi, noi abia așteptăm să-i ascultăm.

Vineri 20 mai

21.00

 

Summer Spirit @ Club NOA

JustParty revin cu un eveniment de zile mai. Și când zicem zile mari, vorbim serios, deoarece petrecerea de vineri va închide sezonul echipei. Vom dansa pe ritmuri inedite din genuri diverse, cum ar fi house și hip-hop, alături de DJ Martis (Spring Party) și DJ Naz (Kick-Off Party) și vom uita de orice probleme sau proiecte. 

Vineri 20 mai

22.00

 

Partydul Kiss FM @ After Eight

Din când în când, cei de la After Eight renunță la petrecerile clasice din weekend (nu că nu ne-ar plăcea toate) și pun de un eveniment mai special. Sigur știți deja despre ce e vorba: Partydul Kiss FM, adică o petrecere monstru care ține publicul în priză până-n zori, animată de Olix, Dan Fințescu, DJ Jonnessey și Aner. Vineri dansăm!

Vineri 20 mai

22.00

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută