Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

MITROPOLIA ARDEALULUI A DONAT BANI PENTRU OPERAȚIILE UNOR BOLNAVI

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MITROPOLIA ARDEALULUI A DONAT BANI PENTRU OPERAȚIILE UNOR BOLNAVI Share MITROPOLIA ARDEALULUI A DONAT BANI PENTRU OPERAȚIILE UNOR BOLNAVI


GESTUL REPREZENTANȚILOR MITROPOLIEI POATE FI URMAT DE FIECARE DINTRE NOI.

Arhiepiscopia Sibiului s-a alăturat sibienilor în efortul de a a aduna suma necesară pentru transplantul de plămâni care va salva viaţa tinerei educatoare Iuliana Finica din Sibiu.

De curând, prin bunăvoinţa Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, eparhia a donat suma de 2.000 de euro în contul bancar deschis pentru a aduna suma necesară intervenţiei chirugicale din Germania.

Iuliana Finica a fost diagnosticată cu hipertensiune pulmonară severă, având ambii plămâni afectaţi.

“Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Laurenţiu a fost profund marcat de starea gravă de sănătate a Iulianei Finica şi, la propunerea Departamentului de asistenţă socială al Arhiepiscopiei Sibiului, a dispus acordarea unui sprijin financiar consistent în vederea efectuării dublului transplant de care sibianca noastră are nevoie. Totodată, Părintele Mitropolit îi îndeamnă pe sibieni să fie solidari, mai ales că suntem în perioada prepascală, şi să o sprijine pe Iuliana atât financiar, cât şi prin rugăciune. Părintele Mitropolit o asigură pe Iuliana şi pe familia acesteia de toată dragostea sa părintească şi de permanenta pomenire la altarul de rugăciune”, ne-a spus consilierul social de la Arhiepiscopia Sibiului, pr. Ciprian Cândea. Cine vrea să ajute poate face donații în contul RO97INGB0000999905410795, deschis la banca ING sau în conturile deschise la Banca Transilvania, în euro: RO97BTRLEURCRT0226818901 și în lei: RO50BTRLRONCRT0226818901.

(Citat)

”Părintele Mitropolit îi îndeamnă pe sibieni să fie solidari şi să o sprijine pe Iuliana atât financiar, cât şi prin rugăciune”_PĂRINTELE CIPRIAN CÂNDEA.

O MIE DE EURO LA BLAJ

Arhiepiscopia Sibiului a oferit sume de bani şi pentru alte persoane aflate în suferinţă. Astfel, familia unui tânăr în vârstă de 32 de ani din Blaj, judeţul Alba, diagnosticat cu hemoragie masivă inter-cerebrală stângă, produsă în urma unui atac vascular cerebral şi aflat în recuperare la o clinică din Nürnberg, Germania, a primit suma de 1.000 de euro.

SPRIJIN PENTRU O DOAMNĂ DIN SIBIU

Aceeaşi sumă a primit şi o doamnă din Sibiu, în vârstă de 41 de ani, diagnosticată cu o tumoră renală şi care urmează un costisitor tratament post-operator. Un alt caz sprijinit de Arhiepiscopia Sibiului este al unui domn în vârstă de 55 de ani, din Avrig, judeţul Sibiu, care a primit 500 de euro pentru o intervenţie chirurgicală de înlocuire a valvei aortice şi revascularizare miocardică.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.