Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Adservio – prietenul elevilor, părinților și profesorilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adservio – prietenul elevilor, părinților și profesorilor Share Adservio – prietenul elevilor, părinților și profesorilor


„La Adservio, credem că datele și informația trebuie să ajute educația, nu să o îngreuneze.”

Nu știu cum a fost în cazul vostru, dar pot spune cu certitudine despre mine că drumul meu în viață a avut parte de foarte mult noroc. Da, „noroc” este cuvântul cheie în cazul meu pentru că despre „informație” nu prea putem vorbi.

În perioada în care am urmat eu liceul nu existau așa de multe surse de informare cu privire la activitatea profesională din viitor, așa că cei mai mulți dintre noi se sprijineau pe părinți, prieteni sau propria intuiție. În cazul meu, intuiția nu a dat greș, dar mi-ar fi plăcut să existe cineva sau ceva care să mă ghideze, așa cum există Adservio pentru elevii prezentului.

Cu Adservio, elevii se implică mai mult şi comunică mai uşor.

Platforma de management școlar nr. 1 din România

Pentru cei care încă nu au aflat despre Adservio, este cea mai bună platformă de management școlar din România. Elevii, părinții și profesorii își fac cont aici și fiecare dintre ei are acces la note, teme, lucrări, evoluția elevilor sau a clasei și multe alte instrumente, în funcție de profilul fiecărui utilizator.

Hub de resurse pentru elevi

Iar dacă partea cu accesul la note nu prea îi încântă pe elevi, cu siguranță vor găsi interesantă multitudinea de resurse pe care Adservio le pune la dispoziție, precum librăria online cu peste 9000 de cărți în format electronic sau testele de autocunoaștere și IQ.

Și aici ajungem la partea care mă încântă pe mine și care mi-a lipsit mult în perioada liceului: testele care să mă ajute să mă cunosc mai bine și să mă ghideze în alegerea unei facultăți, teste pe care le consider extrem de utile.

Ești la curent cu ofertele tuturor facultăților din România

Apropo de alegerea facultății potrivite: după ce ți-ai făcut o idee despre abilitățile tale și despre direcția pe care o vei urma, Adservio îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie despre absolut toate facultățile din România, pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Fiecare facultate are o prezentare scurtă, precum și alte informații de care ai nevoie pentru a acționa informat: specializările, mediile cu care s-a intrat în anii anteriori, perioada de admitere sau actele necesare.

Utile: www.adservio.ro
Articol de: Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută