Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Kinofest Maraton Nonstop

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kinofest Maraton Nonstop Share Kinofest Maraton Nonstop


Kinofest este un proiect născut sub umbrela acestui concept, primul și cel mai mare festival de film digital din România. Festivalul de 10 zile reprezintă o ocazie unică de a vedea cele mai noi trenduri și idei din cinema și arta digitală, de a participa la concerte, expoziții și petreceri cum n-am mai văzut și de a ne întâlni și conversa atât cu oamenii creativi din spatele proiectelor prezentate, cât și cu alți pasionați de film. Accentul se pune pe scurtmetrajele din festival, peste 700 de filme cu subiecte incredibil de diverse, care vor fi proiectate nonstop, pe bune – adică toată ziua, în fiecare zi.

Dacă sunteți pasionați de jocuri video sau artă urbană, gadgeturi și tehnologie, sau pur și simplu vă fac filmele, acesta e locul pentru voi. Iar dacă activați în domenii creative precum publicitate, film, arte vizuale, muzică, televiziune, presă, etc., aici o să vă simțiți cu adevărat acasă. Kinofest ne și vă așteaptă pe toți cu 10 zile pline-pline de filme bune și evenimente inedite.

6-15 mai

Urania Palace

Horea 4

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută