Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Balcony TV Sessions #6

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Balcony TV Sessions #6 Share Balcony TV Sessions #6


Cu The Midnight Barbers și Run Over Dogs la The Shelter

Pe lângă înregistrările foarte drăguțe cu formații excentrice cocoțate pe acoperișurile orașului, cei de la Balcony TV ne-au obișnuit și cu reprezentații live regulate. Fie că vine vorba de producători pe val sau formații proaspete, petrecerile cu muzică de calitate organizate de ei sunt mereu inedite și de-a dreptul energizante.

Suntem siguri că cea de joi nu ne va dezamăgi, mai ales când știm că trupele invitate sunt excelente. The Midnight Barbers, un duo dinamic de garage rock ‘n’ roll, știu nu doar să-și folosească instrumentele cum trebuie, ci și să facă publicul să se miște cu muzica lor numai bună pentru dans. Vor fi introduși de Run over Dogs, formație născută în Budapesta. Cei patru cântă un desert rock energic cu influențe psihedelice și post punk care va crea atmosfera perfectă pentru o noapte plină de zbenguială fericită. După concert urmează, evident, și un party memorabil, cu funky-ul Le Minion la butoane. Ne vom distra până-n zori!

Joi 28 aprilie

20.00

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută