Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și Paștele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și Paștele Share Zodiile și Paștele


Mirosul cozonacilor de Paște se simte în aer. Ce fac zodiile pentru a se adapta acestei situații?

Berbec
Se pare că mirosul de cozonaci proaspeți te umple de energie și de poftă de viață. În această perioadă, debordezi de optimism și stai excelent la capitolul Sănătate. E posibil ca entuziasmul tău să atragă și priviri răutăcioase și chiar și atenția superiorilor. Așa că ai grijă cu manifestările zgomotoase!

Taur
Și pentru Tauri, aceasta este o perioadă foarte bună. Te simți creativ și ești apreciat pentru ideile tale iar în plan financiar se pare că ai câteva surse secrete de bani. Prietenii și familia îți sunt aproape și îți sprijină inițiativele tale nebunești, așa că acum este momentrul să te dezlănțui!

Gemeni
Nu știm dacă apropierea Paștelui sau atmosfera generală îți dau avânt în a-ți manifesta înțelepciunea, în această perioadă. Oamenii din jurul tău vor percepe această undă de erudiție pe care o emani și e posibil să vină la tine pentru unele sfaturi. Ai grijă, însă, pe cine accepți să ajuți!

Rac
În această perioadă, îți crește popularitatea. Prietenii își doresc să stea cât mai aproape de tine, familia își dorește să te vadă din ce în ce mai des și chiar și oameni necunoscuți vor dori să-ți intre în viață. Ești ca un magnet pentru oameni, dar să ai în vedere că nu toți cei pe care-i atragi te merită.

Leu
Lucrurile se mișcă în viața profesională. Ai un talent deosebit pentru negocieri și reușești să obții ceea ce-ți propui, lucru care va atrage și invidia unor colegi. De asemenea, este un moment propice pentru noi achiziții și e posibil să descoperi și noi surse de venit. Ești pe val, deci!

Fecioară
Deși îți stă gândul la plecare, această perioadă s-ar putea să nu fie cea mai bună pentru călătorii. Noi te sfătuim să rămâi acasă, alături de familie și prieteni și să rezolvi chestiunile ce au rămas nerezolvate la serviciu. Va veni și timpul călătoriilor, însă trebuie să mai ai puțintică răbdare!

Balanță
Se pare că norocul este de partea ta. Această perioadă este extrem de prielnică pentru a pune în ordine lucrurile în viața profesională, pentru a iniția noi colaborări și a face noi înțelegeri, de bun augur. Totuși, este posibil ca toată această agitație să te obosească și să-ți scadă puțin imunitatea.

Scorpion
Ești creativ și energic, ai multe idei frumoase și ești gata să le împărtășești cu cei din jurul tău. Î
nsă e posibil ca oamenii pe care-i alegi să nu fie cei mai buni și să aibă o tendință urâtă de a-ți frânge aripile. Acest lucru nu înseamnă că ideile tale nu sunt bune, ci că trebuie să cauți oamenii potriviți.

Săgetător
Luna aprilie vine cu un aer favorabil pentru viața ta sentimentală. Fie îți găsești sufletul pereche, fie relația ta devine mult mai armonioasă decât era – oricum ar fi, aceasta este pentru tine o perioadă a iubirii și a aprecierii ce îți va aduce beneficii și pe alte planuri. Ne place de tine!

Capricorn
Este o perioadă favorabilă treburilor casnice. De aceea, este bine să te concentrezi pe a mai repara câteva lucruri din casă sau a face achizițiile acelea pe care îți propui de ceva vreme să le faci. Căminul te motivează foarte tare și îți dă multă energie, așa că te sfătuim să-l faci cât mai armonios.

Vărsător
Se pare că în luna aprilie dă norocul peste tine. Nu știm ce s-a întâmplat sau în ce fel s-au aliniat astrele, dar o sumă mare de bani pare să pice din cer. Fie că este vorba despre o moștenire sau o mărire neașteptată de salariu, cert este că viața ta va lua o turnură plăcută, în plan financiar.

Pești
Ești plin de energie și de idei bune, mai ales pe plan profesional. Te descurci mult mai bine să rezolvi sarcini complicate și reușești să-i energizezi și pe oamenii din jurul tău, antrenându-i în tot felul de inițiative ce le vor schimba – în bine – starea de spirit. Ești cel mai bun coleg!

Adaptat după www.horoscopurania.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută