Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Ziua Tinerilor Timișoarei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua Tinerilor Timișoarei Share Ziua Tinerilor Timișoarei


Prima ediție a Zilei Tinerilor Timișoarei debutează prin competiții sportive, organizate cu sprijinul Liceului cu Program Sportiv „Banatul”, începând cu ora 9.

Astfel, în zona Stadionului “Dan Păltinișanu” vor fi organizate un concurs de cros, altul de role și un concurs de biciclete, precum și un meci demonstrativ de fotbal. 

Începând cu ora 11, în Piața Libertății, vor avea loc lecții de Kangoo Jumps. Totodată, în Piața Unirii sunt programate exerciții de pilates.

Cu ocazia primei ediții a Zilei Tinerilor Timișoarei va fi inaugurat și amfiteatrul din Piața Sf. Gheorghe, unde elevii de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” vor aduce în fața publicului piese de teatru. .

Între orele 15-16, „tinerii talentați ai Timișoarei” vor prezenta un spectacol în Piața Libertății, la care vor participa elevi de la Colegiul „Ion Vidu”: Corul pe voci egale și Corul mixt, elevi de la Secția de Canto, Ansamblul de percuție Splash, trupa Comanda 4 și trupa de jazz Fancy Pants.

Tot în Piata Libertății, între orele 17-19, pe acordurile muzicii clasice, va avea loc un program de exerciții de yoga. 

Ziua Tinerilor Timișoarei se va încheia cu un concert în Piața Libertății, pe scenă urmând să urce Randi, Uddi și Jo.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută