Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Casa Mureșană

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Casa Mureșană Share Casa Mureșană


Nu găsești restaurant în orașul tău care să nu aibă un meniu al zilei.

Ideea e să mănânci la prânz pe saturate, dar la un preț pe care îți poți permite în fiecare zi, sau aproape în fiecare zi.

Pe de altă parte restaurantele cu ofertele lor încearcă să se adapteze acestor cerințe străduindu-se să păstreze balansul calitate și cost de
producție, ecuație care are ca rezultat un eventual profit.

Profitul pe segmentul acesta de “low cost” al gastronomiei se generază după o anumită cantitate vândută. Adică comparativ cu o comandă “a la carte” la care adaosul comercial permite un profit pe loc, vânzarea unui meniu al zilei – supă, felul doi (carne, garnitură, salată), desert – la prețul la care se vinde în oraș, nu e profitabilă.

Restaurantele încearcă diferite strategii să compenseze adaosul minim: mai scad din cantitate, lucrează cu cea mai ieftină materie primă – care până la urmă se reflectă în proasta calitate a produsului final, sau bagă o dată sau de două ori pe săptămână un meniu “tare”, lăsând clientela cu speranțe neîndeplinite în restul săptămânii.

Restaurantul Casa Mureșană de pe b-dul Pandurilor și-a ales o strategie diferită.

Aparținând de Shadow Gastro Group, care e condus de profesioniștii meseriei, deține resursele necesare ca să-și poată permite această strategie.

Strategie care ar putea să fie foarte riscantă pentru alții, și din acest motiv nici nu încearcă.

Strategia de a atrage cantitate prin calitate. Iar asta se bazează pe convingerea celor de la Casa Muresană, că calitatea e profitabilă.

Iar convingerea acesta a ajutat la alcătuirea unei concepţii de meniul zilei de înaltă calitate constantă.

Convinge-te şi tu! Încearcă meniul zilei la Casa Mureşană sau – dacă nu poţi să ieşi – comandă de la ei, pentru că îţi primeşti comanda în
câteva minute!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută