Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Pleacă în vacanță

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pleacă în vacanță Share Pleacă în vacanță


Acum puțin timp vă povesteam despre locația nouă Papa la Sanyi, deschisă tocmai în inima orașului. Restaurantul funcționează ca un portal către altă lume, unde nu există griji sau nervi, stres sau necazuri, efectul de vacanță datorându-se atât decorului, cât și atitudinii față de arta culinară.

În primul rând, oricine trece pragul localului pentru prima dată va fi întâmpinat de o explozie de culori și modele, decorațiuni rustice și o grămadă de rafturi pline de condimente, murături și vinuri aromate. Mai pe scurt, oricine le trece pragul o să se găsească într-un sătuc de vacanță. Staff-ul incredibil de amabil și de săritor o să vă ajute cu orice ați putea avea nevoie de ajutor, deci și servirea e de vis. Când vine vorba de bucătărie, fie că e dimineață, prânz sau seară, Papa la Sanyi vă așteaptă cu meniuri delicioase croite pentru perioada din zi: la micul dejun vă puteți îmbuiba cu omlete, la miez de zi vă puteți decide între preparatele zilei, servite în regim de autoservire, și seara se mânâncă a la carte. Iar indiferent de oră, toate vor fi minunate – după cum am zis, atitudinea față de arta culinară e unică. Ingredientele sunt proaspete, rețetele sunt creative, tradiționale și internaționale, iar absolut tot este făcut în casă. Ba mai mult, puteți face cunoștință cu mâncarea într-un mod mai “intim”, la niște seri gastronomice gustoase și prietenoase. Ce mai așteptați? Mâncarea lui Sanyi cere să fie devorată!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută