Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Evenimentele săptămânii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimentele săptămânii Share Evenimentele săptămânii


Jazzybirds: On the Road @ Opera Maghiară

Formația lansează al doilea album

Oricine a trecut pe la un Jazz in the Park, o seară de joi la Atelier sau un Jazz & Wine îi știe și iubește pe Jazzybirds. Formația clujeană născută din și la Orchestra Operei Maghiare a avut un succes enorm de-a lungul existenței, cântând pe la toate festivalurile de gen din țară pentru publicuri diverse și colorate – ca muzica lor. Au început cu prelucrări de piese rock celebre, transformându-le în jazz, eforturi care i-au și propulsat spre faimă. În 2014 au lansat primul album, iar de atunci concertează peste tot: Green Hours International Jazz Festival, Jazz in the Park, Festivalul Dilema Veche, G Fezst, BlajAlive, Zilele Maghiare din Cluj-Napoca, etc.

Acum lansează cel de-al doilea album, On the Road, un pas mare în evoluția trupei. După ani de piese reinterpretate, Jazzybirds scot primul album care conține integral compoziții proprii, care reprezintă cu adevărat sunetul și imaginațiea membrilor. Pe LP apar ca invitați o grămadă de artiști cunoscuți, precum Sebastian Burneci, Paolo Profeti, Florian Radu (toți trei membri ai Bucharest Jazz Orchestra), Mihnea Blidariu și Nick Făgădar (Luna Amară), deci sigur o să iasă un amestec delicios. Dacă vreți să-l savurăm împreună, dați o fugă rapidă până la Opera Maghiară și luați-vă câte-un bilet. Nu știm cât o să mai găsiți și vă putem promite că o să regretați dacă le ratați.

Marți 26 aprilie

20.00

 

Allnighter @ Cinema Florin Piersic

Ne place să mergem cât mai des la film, dar programul nu ne permite în fiecare săptămână. De aceea ne bucurăm de fiecare dată când se organizează câte un Allnighter, pentru că putem recupera trei filme deodată! Marți ne uităm la Minte-mă Frumos în Centrul Vechi, My Big Fat Greek Wedding 2 și Batman v Superman.

Marți 26 aprilie

20.00

 

Cristi Corcioveanu @ Le Général

Unora le place folk-ul. Cei de la Le Général se numără printre ei și și-au propus să-l aducă mai aproape de publicul clujean printr-o serie de concerte. Miercuri vă așteaptă cu o cântare lungă și relaxată, undeva între folk și blues. Cristi Corcioveanu vine cu cântece originale, chitări și muzicuțe melodioase și voie bună.

Miercuri 27 aprilie

20.00

Eroilor 18

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută