Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Un lup printre oi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Un lup printre oi Share CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Un lup printre oi


Zile și Nopți București și Freeman Entertainment te invită la film!

Undeva, într-un tărâm magic, tânărul lup Grey urmează să devină șeful haitei. Aiurit și pus pe distracție, e respins de o parte din lupi și e părăsit de iubita lui, Bianca. Așa că hotărăște să se schimbe și cere ajutorul unei vrăjitoare. Neândemânatică, ea îl transformă din greșeală în berbec… Salvarea lui e în mijlocul turmei de oi pe care până atunci o teroriza.

Răspunde în secțiunea comentarii la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la animația 3D Un Lup Printre Oi.

Notă: Trebuie să fii logat cu Facebook!

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Această cântăreață debutează ca actriță în animația Un Lup Printre Oi, împrumutându-și vocea senzualei și curajoasei lupoaice Bianca, iubita lui Grey. Care este numele ei?

a)      Ruby

b)      Elena Gheorghe 

c)      Alina Eremia  

Vino la cinema din 22 aprilie să trăiești o aventură 3D minunată și super amuzantă! 

Răspunde în secțiunea comentarii la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la animația 3D Un Lup Printre Oi, dublată în limba română de Ruby, Ana Baniciu, Mihai Chițu și mulți alții.

O animație distribuită de Freeman Entertainment.

Vino cu familia la cinema din 22 aprilie!

Concursul se desfășoară în perioada 20 aprilie – 03 mai, iar câștigătorii vor fi anunțați marți, 03 mai. Aceștia vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Succes!

UPDATE: 

Felicitări: Diana Stan, Irina Mihaela Anghel și Ivascu Tibi!

Așteptăm datele voastre (nume complet, e-mail, nr. telefon, serie și nr. buletin) prin mesaj privat!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută