Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Trupa The River la Pub KM 0

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trupa The River la Pub KM 0 Share Trupa The River la Pub KM 0


The River te invită să petreci timp de calitate în Pub KM 0, locul unde cultura e la ea acasă. Mai toate numele mari ale muzicii româneşti au poposit aici şi mai mult decât atât, au revenit cu drag.

The River izvorăşte din muzica blues si primeşte afluenţi din muzica Rock, Soul, Funk, Pop, R&B, Country. Este primul proiect din industria muzicală românească care îşi propune sa sublinieze latura “fresh” a muzicii Blues cu note şi stări nemaîntâlnite. Blues baby! 

Chitara solo a lui Alexandru Cismaru te transpune imediat într-un univers paralel, un contrast între forţă şi sensibilitate la care pur şi simplu nu-i poţi rămâne indiferent. Aproape absolvent al Conservatorului din Bucureşti, secţia compoziţie-jazz, Alex reprezintă o generaţie care aduce un nou suflu muzicii blues şi rock din România, un aer proaspăt, energic, impregnat cu un stil personal dar cu rădăcini adânci în muzica de până acum.

Pentru cei 23 ani de ani ai săi, palmaresul este impresionant: importante premii la concursurile de chitară clasică, rock şi folk, sute de apariţii live alături de nume mari ale scenei româneşti.

Bilet: 25 lei / persoană respectabilă
Rezervari şi informaţii : 0233.622.976

Sâmbătă, 23 aprilie, ora 21.00, Pub Km 0.

Parteneri media: Academia CatavencuRock FMZile si Nopti Piatra-Neamt
Sponsor unic: Maxx Computers SRL
Organizator: Top Media Print, Asociatia Totul pentru un suras

Stefan Stoica Photography

Vizitează-ne aici: 
www.fb.com/TheRiverRomania
www.theriver.ro

 


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută