Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Câștigă o invitație dublă la spectacolul extraordinar Tudor Gheorghe: Primăvara Simfonic!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Câștigă o invitație dublă la spectacolul extraordinar Tudor Gheorghe: Primăvara Simfonic! Share Câștigă o invitație dublă la spectacolul extraordinar Tudor Gheorghe: Primăvara Simfonic!


Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cântate, va susține spectacolul “Primăvara Simfonic” pe data de 09 mai 2016, în sala de spectacole a Operei Naționale Române, începând cu ora 19:00. Maestrul va fi acompaniat de instrumentiștii Orchestrei Simfonice si de Corul Academic, reuniți sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu.

Știm că sună bine și vrem să trimitem 4 norocoși la eveniment! Punem la bătaie 2 invitații duble, iar tot ce trebuie să faceți ca să vă înscrieți în concurs este să dați share la acest articol (public) și să confirmați participarea cu un comentariu, mai jos. Vă puteți înscrie până duminică, 24 aprilie, la ora 20, iar luni vom anunța câștigătorii.

UPDATE: Câștigătoarele sunt Laura Tripon și Ioana Pop. Vă urăm o seară minunată!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută