Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

WORKSHOP CU JOE RUSI, PENTRU TINERI, LA BLUES CON-FUSION

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii WORKSHOP CU JOE RUSI, PENTRU TINERI, LA BLUES CON-FUSION Share WORKSHOP CU JOE RUSI, PENTRU TINERI, LA BLUES CON-FUSION


Elevii de liceu care doresc să urce pe scena celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Blues Con-Fusion, care se va desfăşura la Suceava, în intervalul 19-21 mai a.c., se pot înscrie (până pe data de 10 mai a.c.) la seminarul coordonat de Joe Rusi, la adresa de e-mail bobbystroe@yahoo.com sau pe pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/BluesConFusion/.

Cerinţele sunt ca participanții la workshop, care trebuie să fie elevi de liceu (şi care la înscriere vor menţiona numele, prenumele, data nașterii și școala de provenienţă) să aibă instrumente proprii (chitară electică/bass + amplificator, chitară electroacustică, excepție fac doar toboșarii).

LECȚII SCURTE DE VOCE, CHITARĂ, BASS ȘI TOBE

Avându-l ca instructor pe blues-manul norvegian Joe Rusi (profesor de muzică/Master Certificate in Songwriting and Guitar from Berklee College of Music, nominalizat Norwegian Grammy Awards 2016, cu multiple distincții culturale norvegiene), participanții la seminar vor primi lecții scurte de voce, chitară, bass și tobe.

Pentru participarea la workshop (la care predarea se va face în limba română) tinerii trebuie să aibă o minimă cunoaştere a instrumentului ales.

Festivalul Blues Con-Fusion este singura manifestare de acest gen dedicată memoriei unui bluesman român, muzicianul sucevean Ştefan/Fani Adumitroaie (1954-2000).

 


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută