Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Kadebostany, Dub Inc și Kiril Dzajkovski concertează la Blaj alive Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kadebostany, Dub Inc și Kiril Dzajkovski concertează la Blaj alive Festival Share Kadebostany, Dub Inc și Kiril Dzajkovski concertează la Blaj alive Festival


de Dorina Nițu

Primele anunțuri pentru cea de-a patra ediție a proiectului de revitalizare culturală Blaj alive Festival din weekendul 18-19 iunie sunt: Kadebostany, Dub Inc, Kiril Dzajkovski, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Carla’s Dreams, R.O.A., C.T.C., Golan, When ‘Airy Met Fairy, Say Yes Dog.

La Blaj alive Festival 2016, Dub Inc transmite în direct un mesaj universal pentru toți iubitorii muzicii reggae, dub și dancehall, aproape de zonă hip hop, un concert aparte susținut de una dintre cele mai de succes trupe de reggae din Europa.

Primul concert Kadebostany din România va fi organizat la Blaj alive în acestă vară, pe Câmpia Libertătii unde se va asculta live Castle în The Snow, un hit radio care rulează neîncetat în FM-ul românesc. Prima formație confirmată pentru festival se bucură de mare succes comercial în România, cu toate că stilul muzical este perfect compatibil cu Blaj alive. Se spune despre Kadebostany că sunt pe cale de a cuceri lumea.

” Au trecut trei ani de când românii revin la fiecare început de vară pe Câmpia Libertătii din Blaj pentru a petrece două zile și două nopți de experiențe culturale binevenite pentru dezvoltarea unei comunităti de oameni frumoși, uniți și pregătiti să aducă un plus de culoare și valoare în jurul lor”, spun organizatorii.

Prețurile biletelor încep de la 80 de lei pentru primele 1.000 abonamente și sunt disponibile în rețelele partenere.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută