Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Mese de restaurant, acasă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mese de restaurant, acasă Share Mese de restaurant, acasă


Patru catereri cu servicii excelente

Burger House

Nu credem că există vreo persoană care să nu iubească burgerii. Combină indgrediente delicioase, simple dar extrem de atractive. Dacă sunteți în căutare de un loc care livrează cu succes preparatul clasic american, vă recomandăm cu drag Burger House. Echipa este specializată în gătirea lui, iar combinațiile create de ei îmbină perfect aroma cunoscută a unui burger făcut cum trebuie cu ingrediente surprinzătoare, cum ar fi gogoșar murat sau ciuperci și mozzarella.

0799 867 899

burgerhouse.ro

facebook.com/BurgerHouseRomania

 

Grande Pizza

Grande Pizza sunt printre cei mai iubiți catereri din oraș și nu e un secret de ce. Meniul diversificat, rețetele delicioase, ingredientele proaspete și servirea rapidă îi mențin în topurile tuturor clujenilor. Fie că vreți să mâncați o pizza, un burger suculent, o ciorbă, niște paste, o salată, sau chiar și mâncare vegană sau vegetariană, Grande Pizza e alegerea perfectă – preparate pentru orice dietă și preferință, de calitate înaltă, la prețuri foarte accesibile.

0755 88 44 55

grandepizza.ro

facebook.com/grandepizza

 

Bake & Take 

După cum spunea cineva la un moment dat, până și pizza proastă e tot bună, pentru că e pizza. Norocul nostru și al vostru e că la Bake & Take pizza nu e doar pizza, e și excelentă. Gătite după rețete tradiționale italiene, cele 15 feluri de pizza din meniul lor sunt la fel de delicioase, făcute doar din ingrediente de calitate și coapte până la perfecțiune. Oricând vi se face foame sau, să fim sinceri, poftă de mâncarea magică, apelați la ei cu încredere.

0749 771 587

hipmenu.ro/bake-and-take

facebook.com/BAKEandTAKEpizza

 

Indigo

Restaurantul indian este unul dintre favoritele noastre all-time. Dar ar trebui să știți asta deja, doar lăudăm vizitele la ei de o groază de vreme. Indigo oferă o experiență completă și complet autentică când vine vorba de bucătăria Indiei: preparatele tradiționale garantează o explozie delicioasă de arome atât contrastante cât și complimentare la fiecare îmbucătură. Cu toate acestea, nu apucăm tot timpul să trecem pe la ei, iar atunci, delivery-ul ne salvează!

0364 142 306

indigorestaurant.ro

facebook.com/IndigoRestaurant

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută