Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Povestea petrecerilor misterioase din catacombele Parisului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Povestea petrecerilor misterioase din catacombele Parisului Share Povestea petrecerilor misterioase din catacombele Parisului


de Sara Bianca

De 5 ani, evenimente învăluite în mister sunt organizate în catacombele Parisului, în clădiri părăsite sau în tuneluri străbătute de linii de cale ferată dezafectate.

Mii de persoane iau parte la aceste petreceri, despre care nu se știe mare lucru înainte ca acestea să aibă loc. În ultimii 5 ani au avut loc mai multe astfel de petreceri, cea de anul trecut fi ind intitulată „Veneția de sub Paris”.

Aceasta a fost practic un bal mascat, desfășurat într-o casă abandonată, a cărui pregătire ar fi costat nu mai puțin de un milion de euro. La petrecerea secretă au luat parte aproape 3000 de persoane din Franța, dar și din SUA sau Australia.

Fiecare dintre participanți a plătit câte 62 de euro pentru a lua parte la această petrecere. O altă petrecere a avut loc într-un tunel străbătut de o cale ferată abandonată.

Participanții au avut ocazia să ia parte la o cină la lumina lumânărilor organizată chiar în acest loc neobișnuit, la 30 de metri sub pământ. Poliția chiar a „stricat” câteva dintre petreceri, însă nu a făcut altceva decât să le crească popularitatea și să le facă mai râvnite.

Cei care participă la aceste petreceri trebuie să respecte tema aleasă de organizatori și să se costumeze corespunzător. Următoarea astfel de petrecere va avea loc în 29 și 30 aprilie 2016.

La aceasta sunt așteptate peste 2000 de persoane. Tema petrecerii este „Fabrica Sovietică”, iar participanții sunt așteptați îmbrăcați corespunzător.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută