Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Unde ne începem ziua

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde ne începem ziua Share Unde ne începem ziua


Locații pentru un mic dejun perfect

Old Friends

Micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. Deși pentru noi nu prea contează cât de important e micul dejun pentru nutriția noastră. Contează că ne plac super mult mâncărurile servite înainte de prânz. Iar la Old Friends știm sigur că o să avem parte de servicii exelente oricând trecem pe la ei. Fie că ne îmbuibăm cu o omletă plină de legume sau cu un English breakfast complet, nu avem cum să plecăm nesatisfăcuți. Iar faptul că au niște oferte incredibile pentru toate produsele de mai sus face toată treaba și mai apetisantă.

Pastorului 1/A

0264 439 322

facebook.com/TheOldFriendsPub

 

Hugo

Hugo e altă alegere eficientă când vine vorba de un mic dejun complet, gustos, care să ne dea energie pentru toată ziua. Mai ales când știm că toate produsele delicioase din meniu sunt făcute conform unor rețete clasice, dar creative. Preparatele noastre preferate sunt, păi, toate. Dar o să vă recomandăm croque monsieur-ul, ochiurile benedict (nu se poate să avem opțiunea de a comanda sos hollandaise și să nu profităm de ea), piadina cu prosciutto și faimosul lor tonic elixir, un fresh aromat gustos și plin de energie.

Clădirea The Office

0755 024 000

facebook.com/Hugo.Restaurants

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută