Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și vremea frumoasă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și vremea frumoasă Share Zodiile și vremea frumoasă


Soarele călduț, iarba proaspătă, copacii înfloriți – nimic din toate aceste nu ne impulsionează să stăm prin birouri. Ce-i de făcut?

Berbec
Chiar dacă nu prea ai chef de stat în birou, să știi că aceasta este pentru tine o perioadă prielnică afacerilor, câștigurilor financiare și noilor parteneriate. Dar, pentru a profita din plin de darul pe care astrele ți-l fac, ar cam trebui să treci pe la serviciu sau măcar să deschizi laptopul, din când în când.

Taur
O mai veche iubire o să apară din nou în viața ta. Dacă acum ești deja într-o altă relație, te sfătuim să-ți alegi cu grijă următoarele mișcări, pentru a nu regreta mai târziu. În rest, veselie și voie bună în viața ta; îți place să comunici, oamenii te ascultă și vor să petreacă timpul cu tine, ești pe val!

Gemeni
Ai o viață socială foarte activă, cunoști tot felul de oameni și ești în centrul atenției. Nici nu-i de mirare că nu prea te atrage să stai toată ziua la birou, însă noi îți amintim că și aici îți poți pune în valoare abilitățile de bun comunicator. Sfatul nostru este să echilibrezi partea profesională și cea personală.

Rac
Se pare că tu ai chef de muncă și chiar te entuziasmează să mergi în fiecare zi la serviciu. În această perioadă, relația cu unul dintre șefi se îmbunătățește considerabil, dai dovadă de bune abilități de comunicare și chiar este posibil să primești o propunere de avansare sau o nouă provocare.

Leu
Ai chef de ducă iar o persoană care se află peste mări și țări îți alimentează acest chef. Fie că este vorba despre un prieten bun sau un actual sau potențial partener de cuplu, cert este că mintea îți este în permanență în altă parte și nu ai nici un chef să mai stai pe aici. Te sfătuim să ai răbdare!

Fecioară
În centrul atenției este acum viața sentimentală. Flacăra pasiune se pare că se reaprinde între tine și partener și vă înțelegeți mai bine decât oricând. Totuși, sunt mari șanse ca aceasta să se încălzească prea tare și să se transforme în gelozie. Mai bine ieși puțin la plimbare, ia o gură de aer și calmează-te!

Balanță
Cum să ai chef de muncă, dacă această perioadă este, mai ales, prielnică pentru viața ta amoroasă? Se pare că, dintr-o dată, apar mulți admiratori, așa că ai „de unde alege”. Totuși, te sfătuim să nu-ți neglijezi prea mult treburile de zi cu zi, oricât de lipsite de interes ar fi ele. Echilibrul este cheia.

Scorpion
În această perioadă, primești niște sarcini noi la lucru, sarcini care te stimulează și îți oferă oportunitatea de a învăța mai multe și de a te perfecționa. Îți plac la nebunie noile provocări, dai randament maxim și atragi atenția superiorilor. Se pare că vremea frumoasă chiar îți dă chef de lucru.

Săgetător
Dragostea începe să plutească în aer, fie că ești deja într-o relație sau ești pe cale de a intra în una. De asemenea, nici viața profesională nu stă rău; colegii te apreciază, îți îndeplinești sarcinile cu succes și atragi admirația celor din jur. Te sfătuim ca, din când în când, să mai iei și câte o pauză!

Capricorn
În centrul atenției este acum familia. Atmosfera în cadrul familial se îmbunătățește vizibil iar comunicarea este mult mai ușoară, în special cu părinții. Ești înconjurat de armonie și iubire, te simți bine iar acest lucru se răsfrânge și asupra activității tale zilnice. Ține-o tot așa!

Vărsător
Se pare că vremea frumoasă din această perioadă îți potențează abilitățile de comunicare în toate planurile. La serviciu, atmosfera este una plăcută iar familia ta abia așteaptă să petreceți timp împreună. Profiți de această perioadă frumoasă pentru a-ți acorda și câteva momente de introspecție.

Pești
Ai o perioadă frumoasă, pe toate planurile. În plan financiar, lucrurile stau destul de roz; apar noi surse de venit și noi colaborări ce ar putea să-ți înmulțească economiile și să te ducă mai aproape de visul acela secret pe care îl ai. Familia și prietenii îți sunt aproape și toată lumea te iubește.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută