Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Imprimeul floral – un accent feminin

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Imprimeul floral – un accent feminin Share Imprimeul floral – un accent feminin


Imprimeul floral te pregăteşte să intri plină de energie pozitivă în sezonul primăvară – vară, când natura este un adevărat deliciu vizual pentru noi.

Aerul degajat şi romantic pe care îl are rochia cu imprimeu floral se integrează perfect atât în atmosfera de birou, dar şi în cea specială, a evenimentelor elegante. Fără doar şi poate, imprimeul floral este perfect şi în atmosfera veselă de vacanţă. Important e să ţii cont să alegi croiala potrivită pentru fiecare dintre aceste ocazii şi, desigur, imprimeul adecvat siluetei tale.

Imprimeul floral se supune unor reguli de styling de care trebuie să ţii cont pentru a obţine ţinute reuşite:

• Regula de bază este ca, în cazul în care porţi haine cu imprimeu floral, să nu apelezi şi la accesorii cu acelaşi tip de imprimeu. Optează pentru un singur element din ţinuta ta care să aibă imprimeu floral.

• Pentru ţinute elegente, optează pentru rochia lungă cu imprimeu floral. Asigură-te că materialul rochiei este unul preţios.

• Florile mari, aşezate pe un fundal deschis la culoare vor adăuga un plus de volum siluetei tale şi vor da impresia că ai forme mai pline.

• Florile pe fundal negru te pot ajuta să pari mai slabă.

• Optează pentru imprimeu cu flori mici dacă eşti mică de înălţime.

• Ţine cont de faptul că florile colorate şi modelele strălucitoare se potrivesc de minune cu denimul albastru clasic.

• Pantalonii cu imprimeu floral au tendinţa de a scurta vizual lungimea picioarelor. Astfel, cel mai recomandat este să îi porţi alături de tocuri sau dacă ţii neapărat să porţi ceva mult mai comod, optează pentru încălţări în nuanţe nude.

• Dacă nu ai curaj să porţi imprimeul floral pe haine, începe prin a-l purta în accesorii, după care vei dori cu siguranţă mai mult.

Articol de Caterina Răţoi
Photo Credit: Octavian Barnea

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută