Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Calendar Watch

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Calendar Watch Share Calendar Watch


De fiecare dată când se anunță un ceas inteligent, curiozitatea mea intră în acțiune. 

De data asta este vorba de un nou jucător pe piață—Calendar Watch.

Ce este Calendar Watch

Calendar Watch este un ceas analogic cu funcționalități digitale. Mai exact, se sincronează prin intermediul aplicației dedicate cu calendarul tău online și afișează prin sticlă, sub acele ceasului, intervalele de timp pentru care ai întâlniri și ședințe. Așa vei sți din timp cât de ocupat vei fi toată ziua.

Funcționalități

Calendar Watch se poate sincroniza cu iCalendar, Google Calendar, Outlook, Facebook Events, Yahoo! și Yandex. Ceasul dispune de două moduri de vizualizare: fixed și flexible. Modul Fixed îți va afișa calendarul doar pentru 12 ore (îți poți seta intervalul din aplicație). În modul Flexible, afișajul va arăta mereu calendarul (față de fixed de exemplu, dacă ai trecut de ora 12, automat se va actualiza cu ce ai până la 11:59 inclusiv). Pentru a vedea intervalul următor (până-n 24h) atingi de două ori sticla (double-tap), iar atingând-o de trei ori vei sincroniza manual cu telefonul (automat se face oricum la fiecare 15 minute). Legat de autonomie, bateria ține în jur de trei săptămâni.

Prin intermediul aplicației poți vedea nivelul bateriei, poți schimba între cele două moduri (flexible și fixed), poți comuta între calendarele tale și poți adăuga unele noi. De asemenea există modurile pentru călătorit (airplane mode) și pentru econimisirea bateriei (power saving). În plus, poți seta și alarme.

Disponibilitate și prețuri

Întreg proiectul este disponibil pentru finanțare prin Kickstarter (deși se va termina în curând). Opțiunile variază între 160 EUR, varianta Polar White (dacă sunteți printre norocoșii care au prins Early Bird) sau 350 EUR, varianta Unlimited. După cum ne-am obișnuit și cu alte companii, există și o variantă Luxury din aur alb, în valoare de doar 2000EUR. Yup, it’s a thing! Pe lânga Polar White, ceasul vine și în varianta Aqua Blue și ediția specială Gun Metal Black.

Articol de: Alecsandru Grigoriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută