Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și instalarea primăverii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și instalarea primăverii Share Zodiile și instalarea primăverii


Nu știu prin alte zone cum este, dar în Iași e clar că primăvara s-a instalat. Cum se adaptează zodiile?

Berbec
Soarele de primăvară îți priește din plin. Ai energie cât 10 oameni la un loc, îți place ceea ce faci, ești apreciat de cei din jur și, una peste alta, ai și noroc în dragoste. Dacă nu ți s-a întâmplat deja, e posibil ca primăvara să vină la pachet cu sufletul tău pereche, deci rock on!

Taur
Apar câteva provocări în plan profesional, pe care cu siguranță le vei depăși pentru că se știe că taurii sunt întotdeauna descurcăreți și au mult tact. De asemenea, nici în viața amoroasă situația nu este atât de roz dar, așa cum am spus deja, avem mare încredere în tine că te vei descurca!

Gemeni
Este o perioadă foarte bună pentru a avansa profesional. Dacă ești în căutarea unui job, acum este un bun prilej de a-ți pune la punct CV-ul și de a aborda cât mai multe companii. Se pare că primăvara aceasta îți aduce câteva oportunități, așa că profită din plin de ele!

Rac
Ai tendința de a lăsa pe locul doi planul sentimental, în favoarea celui profesional. De altfel, și ție îți face bine soarele proaspăt de primăvară și vine cu câteva oferte financiare de nerefuzat. Totuși, te sfătuim să nu pierzi foarte multe nopți muncind sau să stai prea mult peste program.

Leu
Nu știm ce se petrece cu tine, dar parcă toate magazinele îți fac cu ochiul în această perioadă, parcă toate ofertele apar acum în Inbox-ul tău, îndemnându-te să cheltuiești bani. Cu această ocazie, am vrea să-ți amintim că e bine ca, din când în când, să ieși la shopping, dar nu să exagerezi!

Fecioară
Primăvara îți aduce relații armonioase cu cei din jur. Totuși, ai tendința de a-i pune pe ei pe primul loc, ignorându-ți propriile dorințe și nevoie ceea ce, pe termen lung, nu este o strategie câștigătoare. Echilibrul este cheia iar tu trebuie să muncești puțin pentru a-l găsi pe al tău.

Balanță
Acum este ocazia perfectă de a te îngriji de problemele acelea de sănătatea pe care le-ai tot amânat. Soarele de primăvară îți va fi aliat în acest demers. Și, după ce acest aspect va fi rezolvat, lucrurile vor merge mult mai lin și în alte planuri ale vieții tale. Spor la treabă!

Scorpion
Viața sentimentală este o prioritate pentru tine. Ți-ai propus să faci o triere a oamenilor care te înconjoară, o selecție bazată pe calitate, nu pe cantitate. Noi te felicităm pentru această decizie și suntem siguri că, dacă o urmezi până la capăt, numai oameni frumoși vor intra în viața ta.

Săgetător
Deși primăvara vine cu forțe proaspete, tu simți nevoie să iei o pauză de la acțiune și să te concentrezi pe analiză. De altfel, acest anotimp mai vine și cu ceea ce se numește „curățenia de primăvară”, ceea ce ți-ai propus și tu să faci în viața ta. După ce o vei termina, noi oameni și oportunități vor apărea.

Capricorn
Ești plin de energie și ai impresia că le poți face pe toate, indiferent de plan. Ba mai mult, chiar te și apuci să le faci, fie că e vorba despre serviciu, despre viața amoroasă sau despre treburile casnice. Nouă ne plac persoanele energice, dar te sfătuim să acționezi cu măsură!

Vărsător
Primăvara te găsește bine, sănătos, cu zâmbetul pe buze, gata de acțiune. Te gândești să faci niște investiții financiare mai mari, să avansezi pe plan profesional și să cauți noi oportunități de câștig. Este o perioadă prielnică pentru toate acestea, așa că noi îți ținem pumnii.

Pești
Traversezi o perioadă extraordinară. Vei avea parte de reușite pe toate planurile. Cei din jur se adaptează la nevoile tale. Apar ocazii noi în profesie și în plan sentimental. Totuși, precauția nu trebuie să-ți lipsească, în ciuda norocului pe care-l ai. Una peste alta, ești pe val!

Adaptat după www.realitatea.net

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.