Este o supă-minune propusă de Jason Vale, cunoscut și ca „juice master”.
Țelina reduce aciditatea din organism, ameliorând simptomele artritei și a bolilor gastrice.
Această supă este diuretică, te ajută să te lupți cu retenția de apă și îți echilibrează nivelul ph-ului din sânge. Iar celelalte ingrediente – broccoli, usturoi, fasole verde, sparanghel, spanac – nu fac altceva decât să-ți hrănească fiecare celulă din corp.
Ingrediente:
85g frunze de baby spanac, 150g sparanghel tăiat în bucăți
de 1 cm, 150g mazăre verde, 150g fasole verde, tocată, 1,5
litri stoc de legume, 1 dovlecel tocat, 1 buchet de broccoli
tocat mărunt, 1 băț de țelină tocat, 2 căței de usturoi tocați
mărunți, 1 ceapă tocată mărunt, 60ml ulei de măsline
Metoda de preparare
Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și gătește ceapa, usturoiul și țelina până prind o culoare aurie. Adaugă dovlecelul și broccoli și mai gătește timp de 5 minute.
Adaugă stock-ul de legume și pune totul la fiert. Lasă-le să fiarbă timp de 5 minute, după care adaugă fasolea verde, mazărea, sparanghelul și spanacul. Mai lasă-le la fiert încă 5 minute.
Asezonează bine cu piper negru proaspăt măcinat.