Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Supă Cremă de legume verzi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Supă Cremă de legume verzi Share Supă Cremă de legume verzi


Este o supă-minune propusă de Jason Vale, cunoscut și ca „juice master”.

Țelina reduce aciditatea din organism, ameliorând simptomele artritei și a bolilor gastrice.

Această supă este diuretică, te ajută să te lupți cu retenția de apă și îți echilibrează nivelul ph-ului din sânge. Iar celelalte ingrediente – broccoli, usturoi, fasole verde, sparanghel, spanac – nu fac altceva decât să-ți hrănească fiecare celulă din corp.

Ingrediente:

85g frunze de baby spanac, 150g sparanghel tăiat în bucăți
de 1 cm, 150g mazăre verde, 150g fasole verde, tocată, 1,5
litri stoc de legume, 1 dovlecel tocat, 1 buchet de broccoli
tocat mărunt, 1 băț de țelină tocat, 2 căței de usturoi tocați
mărunți, 1 ceapă tocată mărunt, 60ml ulei de măsline

Metoda de preparare

Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și gătește ceapa, usturoiul și țelina până prind o culoare aurie. Adaugă dovlecelul și broccoli și mai gătește timp de 5 minute.

Adaugă stock-ul de legume și pune totul la fiert. Lasă-le să fiarbă timp de 5 minute, după care adaugă fasolea verde, mazărea, sparanghelul și spanacul. Mai lasă-le la fiert încă 5 minute.

Asezonează bine cu piper negru proaspăt măcinat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută