Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Supă Cremă de legume verzi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Supă Cremă de legume verzi Share Supă Cremă de legume verzi


Este o supă-minune propusă de Jason Vale, cunoscut și ca „juice master”.

Țelina reduce aciditatea din organism, ameliorând simptomele artritei și a bolilor gastrice.

Această supă este diuretică, te ajută să te lupți cu retenția de apă și îți echilibrează nivelul ph-ului din sânge. Iar celelalte ingrediente – broccoli, usturoi, fasole verde, sparanghel, spanac – nu fac altceva decât să-ți hrănească fiecare celulă din corp.

Ingrediente:

85g frunze de baby spanac, 150g sparanghel tăiat în bucăți
de 1 cm, 150g mazăre verde, 150g fasole verde, tocată, 1,5
litri stoc de legume, 1 dovlecel tocat, 1 buchet de broccoli
tocat mărunt, 1 băț de țelină tocat, 2 căței de usturoi tocați
mărunți, 1 ceapă tocată mărunt, 60ml ulei de măsline

Metoda de preparare

Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și gătește ceapa, usturoiul și țelina până prind o culoare aurie. Adaugă dovlecelul și broccoli și mai gătește timp de 5 minute.

Adaugă stock-ul de legume și pune totul la fiert. Lasă-le să fiarbă timp de 5 minute, după care adaugă fasolea verde, mazărea, sparanghelul și spanacul. Mai lasă-le la fiert încă 5 minute.

Asezonează bine cu piper negru proaspăt măcinat.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.