Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Câștigă bilete la concertul „The Dire Straits Experience” la Sala Palatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Câștigă bilete la concertul „The Dire Straits Experience” la Sala Palatului Share Câștigă bilete la concertul „The Dire Straits Experience” la Sala Palatului


După succesul pe care trupa The Straits l-a avut în 2013 în Romania, Chris White alături de alți 6 muzicieni, va reveni cu un concert în formula The Dire Straits Experience, pe 20 Martie, ora 20.00, la Sala Palatului din București.

La mai bine de 35 de ani de la prima audiţie a melodiei „The Sultans of Swing”, Chris White va interpreta live cele mai cunoscute hituri Dire Straits precum „Sultan of swings”, „Your latest trick”, „Tunnels of Love”, „Money for nothing”, „Brothers în arms” sau „Romeo and Julliet”, dar şi multe altele.

Participă la concurs și ai șansa de a câștiga o invitație dublă la concertul „The Dire Straits Experience” de la Sala Palatului, din 20 Martie. Postează un comentariu cu textul „MERG LA CONCERT” și vei fi înscris automat la tragerea la sorți ce va avea loc în data de 16 martie.

Urmărește pagina de facebook Zile și Nopți București pentru a afla dacă ai câștigat! Succes!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.