Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Sute de voluntari vor să împădurească 10 ha de teren

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sute de voluntari vor să împădurească 10 ha de teren Share Sute de voluntari vor să împădurească 10 ha de teren


Asociaţia Bafi, cu sediul în municipiul Rădăuţi, intenţionează să organizeze o acţiune de plantare pe un teren neproductiv din judeţul Suceava, în baza iniţiativei locale lansate de Asociaţia Plantăm fapte bune în România.

În fiecare stat pădurile sunt exploatate pentru dezvoltarea necesităţilor umane, însă exploatările sunt realizate în majoritate cu măsură, pentru a se evita producerea unor dezechilibre ecologice. Plantăm fapte bune în România îşi propune să implice cât mai mulţi români în ameliorarea situaţiei pădurilor din România.

Misiunea este de a implica societatea civilă, publicul larg, autorităţile, companiile şi mass-media în protejarea şi creşterea de păduri.

Mai multe informaţii puteţi afla pe pagina Fb sau la adresa web Plantamfaptebune.ro/.

Obiectivul general al proiectului naţional de împădurire vizează implicarea a 50.000 voluntari în 5 ani de zile, în vederea împăduririi unei suprafeţe de 300 ha. Obiectivul stabilit pentru judeţul Suceava este de minim 500 voluntari în următorii 2 ani, în vederea împăduririi unei suprafeţe de 10 ha în judeţ şi creşterea pădurilor respective (57 ani).

În acest sens, organizatorii adresează societăţii civile şi autorităţilor publice locale din judeţ rugămintea de a le comunica date cu privire la terenuri neproductive din comunitatea lor: „Căutăm un teren propice împăduririi şi am întâmpinat dificultăţi în identificarea sa până la momentul actual; drept urmare, lansăm această scrisoare deschisă în speranţa că împreună vom găsi o comunitate cu teren neproductiv care să dorească o acţiune de împădurire pe bază de voluntariat.

Pentru orice fel de detalii sau informaţii despre acţiunea de împădurire vă stăm la dispoziţie la adresa de email asociatia@bafi.ro sau numărul de telefon 0755264363”, Alexandra Gavrileţ- vicepreședinte Asociaţia Bafi.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.