Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Am fost la #Dichisar și abia așteptăm ediția de Florii!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am fost la #Dichisar și abia așteptăm ediția de Florii! Share Am fost la #Dichisar și abia așteptăm ediția de Florii!


Breslo.ro nu se dezminte! La #Dichisar de Mărțișor au adus în același loc toate lucrurile fun la care poftim online, pentru două zile de creativitate și shopping alternativ. Încă o dată, fără surprize, ni se confirmă că #Dichisar e unul dintre cele mai fresh branduri ale Bucureștiului.

S-a întâmplat tot la Impact Hub București, unde va avea loc și ediția de Florii. Join event să nu uitați >> https://www.facebook.com/events/505880716282016/.

Iată 5 motive să nu-l ratați:

1. #Dichisar e complet diferit de orice alt târg din București

Organizat de cea mai mare platformă creativă din România, #Dichisar e la fel de divers precum comunitatea pe care o reprezintă. Suficient de relaxat cât să te simți acasă și destul de exigent încât să nu găsești un singur lucru banal, e târgul pe care o să vrei să îl recomanzi tuturor prietenilor.

2. Muzică bună, bere românească,  cafea & cake pops. Pentru că suntem adulți și facem ce vrem.

Sâmbătă nu te oprește nimeni să iei un brunch leneș numai din prăjituri și apoi o bere românească artizanală. Iar dacă e prea dimineață pentru tine, muzica și cafeaua cu bezele de la bar o să te facă imediat să te plimbi dansând printre standurile expozanților.

3. Produse din ce în ce mai bune cu fiecare ediție și creatori veniți din toată țara.

La #Dichisar vine muntele la Mahomed, tocmai din Iași sau Timișoara. Semn că renumele îi merge deja departe și creatori din toată țara vin deja aici să se cunoască.

4. Fără fițe. Oameni care pur și simplu știu să facă lucruri frumoase fără să se ia prea tare în serios.

Când te întâmpină cu zâmbet larg și creatorul de jucării pentru căței dar și designer-ul de bijuterii contemporane, știi că ai ajuns în locul potrivit. Și fix asta se întâmplă la #Dichisar.

5. Pleci sigur cu cel putin 3 pungi de cadouri, oricare ar fi gusturile tale.

N-o să reziști. Găsești cadouri deștepte și pentru prietena artistă, și pentru prietenul geeky și pentru mama și pentru cățel. Dacă nu ai pentru cine să iei cadou, îți recomandăm să le iei în avans, scapi de o grijă. 

Următoarea ediție se întâmplă de Florii, pe 23-24 Aprilie. Join event să nu uitați >> https://www.facebook.com/events/505880716282016/

Până atunci, puteți admira și cumpăra online toate produsele de la #Dichisar, pe Breslo!

Primăvară frumoasă, tuturor! ♥

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.