Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

NUMĂR DUBLU DE ATELIERE PENTRU COPII ÎN MARTIE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NUMĂR DUBLU DE ATELIERE PENTRU COPII ÎN MARTIE Share NUMĂR DUBLU DE ATELIERE PENTRU COPII ÎN MARTIE


TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „GONG” SIBIU ÎȘI DUBLEAZĂ NUMĂRUL DE ATELIERE DE CREAȚIE ORGANIZATE LA SEDIUL INSTITUȚIEI ÎNCEPÂND CU LUNA MARTIE.

„Atelierul de Sâmbătă” este unul dintre cele mai apreciate proiecte ale Teatrului pentru Copii din Sibiu. Programul atelierelor este gândit ca o platformă prietenoasă prin care participanții să își dezvolte abilitățile creative și de comunicare în grup. Aurelia Călinescu (Atelierul de Meșterilit) și Diana Ribana (Atelierul de Creat Povești) își propun să dezvolte un model de activități interactive inedite, pline de energie, în care cei mici descoperă tehnici de lucru manual pentru a crea scenete cu ajutorul unor obiecte, măști sau figurine create în cadrul modulelor de creație.

”Dacă până acum programul atelierelor includea o singură serie de activități de la ora 11:00, la cererea publicului, începând din luna martie, copiii se vor putea bucura de două serii de ateliere, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00 și, respectiv, de la ora 12:00. Organizatorii estimează că până la finalul anului se vor organiza peste 60 de ateliere în acest sens”, au anunțat reprezentanții teatrului sibian. Ideea din spatele proiectului este ca tot mai mulți copii din Sibiu să se bucure de aceste ateliere și să învețe în același timp ceva nou.

Atelierele au o durată de aproximativ 1h și 15min și sunt recomandate copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani. Seria atelierelor va continua, de asemenea, cu activități zilnice în timpul vacanțelor sau a evenimentelor speciale de peste an, precum și cu ateliere de dezvoltare personală prin teatru coordonate de pedagogul teatral Alina Moldovan.

”Cei mici descoperă tehnici de lucru manual pentru a crea scenete cu ajutorul unor obiecte”_ ADRIAN TIBU, DIRECTOR TEATRUL GONG

CINE: Ateliere de creație pentru copii

CÂND: toată luna martie

UNDE: Teatrul pentru copii și tineret Gong

UNDE SE FAC ÎNSCRIERILE

Cei interesați să-și ducă prichindeii trebuie să știe că înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4 (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00).

CÂT COSTĂ

Prețul unui bilet la oricare din ateliere este de 14 lei și include toate materialele necesare. Biletele se achită în avans, ședințele neefectuate nu se recuperează, iar contravaloarea acestora nu poate fi returnată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.