Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Food Garden by Enigma

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Food Garden by Enigma Share Food Garden by Enigma


Food Garden by Enigma este cel mai nou restaurant vegan și vegetarian din Timișoara.

În proporție de 95% folosim doar ingrediente și produse vegetale. Este situat în zona de Food Court din Iulius Mall Timișoara, lângă Spartan.

Ne străduim să pregătim mâncarea pentru dumneavoastră în primul rând cu sufletul, în condiții optime de producție, atât la nivel energetic cât și într-o atmosfera de liniște și pace sufletească.

Toate ingredientele și materia primă pe care le folosim sunt alese cu grijă și responsabilitate pentru sănătatea dumneavoastră, astfel:
căutăm pe cât posibil producători locali de produse organice, folosim: sare de himalaya, lapte de soia, lapte de orez, zahar brut, etc… de la furnizori bio.

Vă oferim cel mai variat și bogat meniu al zilei vegetarian din oraș la un preț fără concurență, doar 15 Ron.

Acesta conține: supă/garnitură/fel principal/salată toate la alegere dintr-o gamă variată. Puteți alege mâncăruri a la carte pregătite pe loc după gustul și placul dumnevoastră.

Vrem să creștem alături de dumneavoastră, vă ascultăm părerea și experiența în Grădina Noastră oricând cu plăcere: 0736980817 – Manager.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.