Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

De 8 martie…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De 8 martie… Share De 8 martie…


Nu deloc echitabil. Știu prea bine. Eu ți-am dat un mărțișor de întâi martie și tu m-ai făcut să zâmbesc în fiecare zi a anului. Și culmea, tot tu te-ai bucurat mai mult. Te-ai înveselit instant și când ai văzut buchețelul de ghiocei. Ai reacționat aproape ca un copil când deschide sertarul în care știe că nu are voie, și jur că nu-mi dau seama de ce nu-ți iau flori mai des.

Tu mă întrebi în fiecare zi, când suntem la lucru, ce fac, cum e, cum mă simt? În momente de genul acesta îmi dau seama cât sunt de norocos și cât de puțin fac pentru a îți mulțumi. Ar trebui să-ți mulțumesc în fiecare zi a anului, de la clipa în care mă trezesc până la mesajele de peste zi și la momentul în care seara văd că ai adormit lângă mine. Din păcate, e nevoie de zile precum cele de la începutul lui martie pentru a ne mai deschide ochii și vedea lucrurile care contează cu adevărat.

Mulțumesc celei mai frumoase femei din lume pentru fiecare clipă în care îmi este alături!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.